Po odchode Sergia Busquetsa bola Barcelona nútená nájsť nového defenzívneho záložníka, ktorý by bol zárukou kvality. Nanešťastie sa ním nestal Oriol Romeu. Finančná situácia núti klub hľadať nefinančné prestupy a jedným z nich by mohol byť príchod Adriena Rabiota, ktorému na konci aktuálnej sezóny vyprší zmluva s Juventusom.

Francúz bol už v roku 2019 blízko k prestupu do Barcelony a teraz, po piatich rokoch, je opäť na stole téma angažovania hráča Starej dámy ako voľného hráča v letnom prestupovom období. Podľa novinára Ekrema Konura chce Barça ponúknuť Rabiotovi dvojročný kontrakt s opciou na predĺženie o ďalší rok. Okrem toho medzi záujemcov o služby 28-ročného francúzskeho reprezentanta patria napr: Inter, Newcastle, Arsenal alebo Bayern Mníchov.

Nič nenasvedčuje tomu, že by Adrien Rabiot predĺžil zmluvu s Juventusom, pričom definitívne rozhodnutie padne na konci sezóny. Podľa Football Italia by Francúz uprednostnil zahraničnú destináciu pred zotrvaním na Apeninskom polostrove. Celý tento zmätok by mohla využiť Barcelona, pre ktorú by Rabiot mohol byť chýbajúcim článkom pri budovaní tímu, ktorý môže úspešne konkurovať v Európe.

zdroj: sport.es
foto: twitter

Diskusia

1 komentár
2024-02-26 19:55:06
Jako nic proti Rabiotovi, ale nemyslím si, že by to měl být hráč pro Barcu, možná tak před těmi 5-6 lety. Na druhou stranu pokud by přišel zadarmo a neměl moc vysoký plat, tak určitě lepší než Romeu a Roberto, ale jak říkám, Barca má momentálně lepší hráče.