Ronald Araujo je momentálne v zraze uruguajskej reprezentácie. Obranca poskytol rozhovor pre reláciu "La Quinta Tribuna", v ktorom sa ho pýtali na jeho plány do budúcnosti.

O jeho fyzickej forme

"Fyzicky sa cítim dobre, som trochu unavený kvôli dôležitým zápasom, ktoré sme odohrali v Barcelone, ale cítim sa dobre a som pripravený naučiť sa to, čo od nás Marcelo Bielsa chce, aby sme doladili detaily na Copa América. Tréningy sú dôležité, aby sme videli, čo od nás tréner chce."

O možnom odchode z Barcelony

"Veľa sa o tom hovorí a ja vždy odpovedám rovnako. V Barcelone som veľmi šťastný, musíme dobre dokončiť sezónu, pretože nás ešte čakajú výzvy vrátane zápasu s Uruguajom na Copa América."

Ronald Araujo má zmluvu platnú do júna 2026. Pri jej predĺžení akceptoval horšie ako trhové finančné podmienky, keďže mu bolo prisľúbené zodpovedajúce zvýšenie platu pri ďalšom kontrakte. Barcelona však stále nie je v dobrej finančnej situácii, a preto nemôže obrancovi ponúknuť adekvátny plat. Joan Laporta aj Deco zdôraznili svoj optimizmus ohľadom Araujovho zotrvania v klube, konečné rozhodnutie však bude na Uruguajčanovi.

zdroj: mundodeportivo.es
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

1 komentár
2024-03-23 21:08:49
Snad v Barceloně zůstane.