Už niekoľko týždňov internetom kolujú informácie o tom, že najlepší futbalista planéty čaká s priateľkou Antonellou Roccuzzo potomka. Doteraz pritom túto informáciu nikto nepotvrdil.

To však nikomu nebráni špekulovať o tom, či je Antonella tehotná alebo nie je. Predsa len ide o informáciu zo súkromia páru. Zaujímavé pritom je, že niekoľko mesiacov dozadu sa médiá predháňali v informovaní verejnosti o rozchode spomínaného páru. Dokonca citovali aj starého otca Argentínčana, ktorý mal tento rozchod potvrdiť.

S odstupom času sa tak paparazzi sústreďujú na jediný objekt - bruško priateľky Lea Messiho. Internetom vládne domnienka, že Antonella by mala byť zhruba v treťom mesiaci tehotenstva a to už kontúry ženskej postavy dokáže pozmeniť.

Táto fotografia je najnovším dielom ich snaženia a z nej je zrejmé, že Antonella ... posúdenie je len na vás, pretože oficiálne informácie stále chýbajú. Jediným oficiálnym infom k tejto téme je status Antonelly na Twitteri, kde fámy o svojom tehotenstve rázne poprela. Treba však dodať, že Antonella oficiálny účet na Twitteri nemá založený :).

zdroj: forcabarca.sk internet

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.