Podľa správ anglických médií, Barcelona pripravuje ponuku na prestup stredopoliara Tottenhamu Hotspour Luku Modriča.

The Daily Mail uvádza, že Modrič sa nachádza veľmi vysoko na zozname Guardiolových posíl. Denník zároveň informuje, že sa Katalánci konečne vzdali myšlienky stiahnuť na Nou Camp kapitána Arsenalu Cesca Fabregasa.

Teraz si Barca myslí, že Modrič je schopný v strede poľa odvádzať rovnaké výkony ako Fabregas a sú za 25-ročného tvorcu hry Hotspurs ochotní zaplatiť 40 miliónov eur.

Modrič stál Spurs v roku 2008 20 miliónov eur a na ostrovy prišiel z Dinama Zahreb. Pre tím z najvyššej Anglickej ligy sa stal platnou posilou a tímu pomohol s kvalifikáciou do Ligy Majstrov.

Katalánsky tím má však minimálne jeden problém a tou je konkurencia Manchestru United, ktorý o Modričove služby taktiež prejavil záujem. Je verejne známe, že tréner Man U Alex Fergusson je Modričovým veľkým fanúšikom a rád by ho vo svojom kádri videl.

Modrič má medzinárodné skúsenosti a na konci minulej sezóny podpísal s Tottenhamom 6-ročný kontrakt. Spurs tak chcú svojej hviezde zjavne zabrániť v odchode či už do Manchestru United alebo najnovšie aj do Katalánskej metropoly.



zdroj: goal.com

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.