Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2020-06-28 07:35:48
Griezman..nahradil Suareza.Koniec hodnotenia :-D (postavi sa do mura nakraj a v momente strely sa pootoci a spravi priestor na prienik lopty do siete...) :-((
2020-06-28 08:19:37
Nevím, jestli Umtiti si zaslouží takovou nízkou známku. Předváděl i spoustu kvalitních zákroků a i vyhrál spousty hlavičkový soubojů. Taková 6 by mu slušela víc a spousta lidí vidí jen to negativní.
2020-06-28 08:58:16
Tu znamku ma za fatalny pozicny vykon ktory v zapase predviedol,pri systeme obrany ktoru Barca hra,teda ze obrana hra vysoko vytiahnuta pri nasom drzani lopty,nemoze sa Umtiti ako stoper motat niekde 15 metrov pred nasim poslednym hracom ktory uzatvara obrannu liniu,potom naozaj staci jedna trosku nevydarena prihravka v strede pola a super si jednou narazackou vytvori otvorenu dialnicu k branke pretoze tam proste ten nas hrac chyba.A to sa nestalo len pri tom prvom gole,Aspas v prvom polcase(ratovali Semedo a Alba)a schvalne si pozri zostrih sanci kde bol Umtiti ked v nastavenom case len zazrakom nedal Nolito na 3-2.Ja viem ze mu chyba herna prax,ale toto boli naozaj skolacke chyby.
2020-06-28 10:00:34
Mne sa vcera velmi pacila hra Puiga. Celkovo sa dalo nato pozerat. Velmi som sklamany s Rafinhu, takto nafilmovat, mne sa to hnusi... a zial nezasiahol VAR a ani rozhodca, tam mala ist zlta za filmovanie, namiesto toho priamy kop pre celtu a prisli sme o 2 dolezite body... Umtiti to bola tragedia... Fati tiez nato, ze ma 17 super, ale skor by som ho daval na poslednych 30 min ako zolika, kym nabere viac skusenosti a v zaklade Martin, ktoreho by mohol potom striedat prave Fati... vcera mal Martin stastie, ze dohral, tak kludne mohol dostat aj dalsiu kartu... a ta hrubka od MAtSa ufff, ale napravil to potom dvojnasobne.... Leo a Luis, take duo, to futbal dlho nemal a ani mat nebude
2020-06-28 14:35:57
Nechápem začo dostal Messi známku 8,5. Len za to že prihral na góly? Pritom prihrávka na druhý gól to ani nebola, pretože sa mu lopta zaplietla medzi nohami a náhodou sa odrazila k Suarézovi. Messi dostáva známky iba za svoje meno. Za výkon by si zaslúžil maximálne 6,0. Od prvého zápasu po prerušení je absolútne mimo. Lopty mu odskakujú, úspešnosť prihrávok max. 70% a strely na bránku s pozícii s ktorých predtým bol istý gól, teraz ani netrafí bránku. Hlavne že pred začiatkom zápasov po prerušení vedenie sa vystatovalo ako sú hráči perfektne pripravení po kondičnej aj psychickej stránke. Veľký trd !!!