Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2020-06-28 20:11:24
Marca obcas pise exkrementy a Setien doplati na to ze mu nekupili kridlo.
2020-06-28 20:47:47
Tak to už je vrchol. Roky sme hrali pod Valverdem oveľa horšie a pánovia boli spokojný, lebo behať a makať nemuseli. Setien nie je dokonalý, ale čo viac má robiť s takým kádrom, keď aj to čo už má k dispozícii menia vo vedení na ešte väčší domov pre dôchodcov. Samotná hra sa zlepšila od odchodu Valverdeho. Včerajšia prehra bola skôr vinou Umtitiho a Rakitiča pri prvom góle a druhý bol chybou nekompetentného rozhodcu, ktorý nevie, že má VAR. Ja mu to za zle nedávam, že dal hrať Umtitiho, rotovať treba, to je skôr chyba Umtitiho, že nešiel vtedy na operáciu a teraz je v stave, keď sa nemôže dostať do formy a nedá sa na neho spoľahnúť ani ako na 3. stopéra. To ešte nehovorím o Griezmannovi, ktorého by do toho našeho tímu na žiaden post nenapchal ani Klopp, ani Guardiola. Ten už ani nezapadne, takže okamžite predať. Mne to príde tak, že teraz budeme striedať trénerov, ktorý budú mať tie isté problémy s prestarnutým kádrom až nenájdeme rovnakú padavku ako Valverde, ktorá bude s hráčmi jednať lážo-plážo. Treba omladzovať a HLAVNE SAKRA KÚPIŤ TO ĽAVÉ KRÍDLO.
2020-06-28 21:07:25
Rakiticovo bránění je komedie... strašný včera. Pokaždý stuhne na 2 nohách a roztáhne je.. dobrý.. a pak kluše zpátky... griezmana jsem si skoro nevšiml, že tam byl. Ale co je vrchol, jsou naši hráči. Jak nemůžou respektovat trenéra. I kdyby jim řekl, že budou nahrávat celý zápas jen levou; tak sakra. Přehnaný, ale snad se chápeme. Nevěřím, že setién přišel aby zničil barcu a řekl si, budu dělat takový tréninky a taktiku, abychom nic nevyhráli. Jiné metody, to je pro nás jedině dobře. Ale naši hráči chtějí co nejvíc za co nejmíň. Takže vyhrát a moc se nenabehat... strašný. Čas odpálit hráče. Udělal to pep.. to taky vycházeli články, jak vy se neměl zbavovat ronaldinha.. jak jedinej mozek v záloze je deco a že na Messiho nemůže spoléhat, že nevydrží hrát celou sezonu nezraněn. A bum.. konec éry hráčů, co jsou tu jen zásluhy.
2020-06-28 21:09:03
tak toto je výsmech.. hráči prestávajú brať trénera vážne.. ako chápem Setién ako tréner nič moc, ale mali by ho rešpektovať, kto ich trénuje? on alebo oni sami seba? a potom to tak aj dopadne...
2020-06-28 21:39:08
Dlhšie som sa nezapojil do diskusie, ale toto ma zdvihlo zo stoličky. Možno by bolo dobre, keby odvolali Setiéna a trénovali sa sami hráči. A starší hráči by sa pred zápasom radili o taktike a zostave.
Ja si myslím, že toto Barcelonské mužstvo vzhľadom na svoju skladbu na oveľa lepšie výkony nemá. Hra pod Setiénom sa zlepšila, hráči viac behajú, rýchlejšie odovzdávajú loptu, z čoho plynú aj nepresnosti, viac pressujú. Pod Valverdem to bola len hra na istotu, a preto hoci aj nemastnou neslanou hrou sa nejako vyhrávalo. Teraz je hra viac otvorená, viac sa riskuje, a preto aj padajú góly.
Na svete nie je veľa trénerov, ktorí by z tohto mužstva dokázali vyžmýkať viac než Setién. Len Klopp a možno pár dalších, hoci aj Kloppa by možno hráči vyštvali, ked by chcel, aby dreli celý zápas.
Hráči by sa mali zamyslieť nad sebou a nie hľadať chybu u trénera. Za tie peniaze, čo berú by mali odjazdiť celý zápas.
2020-06-28 21:56:52
Mam taky pocit, ze hra sa moze zmenit az ked geriatria pojde do futbaloveho dochodku a na plac sa dostanu novi mladi hraci....tuziaci po uspechu....
2020-06-28 22:15:14
Pokud vím už nějaký ten pátek šefuje kabině hráči už i při Valverdem to tak bylo Messi, Pique, Suaréz apd. Ve Španělsku to nazývají Club de amigos. Zadny trener tady nebude mít uspěch když si kabina jede svoje. Pod se trenér podrobí nebo ho vyštípou. Valverde byl kamarád nechtěl si nikoho rozhádat. Setién a Sarabia jsou jiný horkokrevní co po hráčích něco chtějí a podívej me co leze na povrch? Hráči odjíždí z tréninky bez zájmu s tím že je to nezajíma a na co jim to je. Ať tu bude kdo tu bude, bude to jen loutka. Pepa na ně nebo Mourka i když mentos tak jeho hráči ho respektují, nebo Kloppa ten by je sejmul všechny. A nebo prostě polovinu týmu vyházet a začít od základu.
2020-06-28 22:40:54
Kéž by se vrátil Pep, měl by koule a mandát na to, obměnit 2/3 týmu.
2020-06-28 22:42:39
nasi hraci by potrebovali aby potili krv lebo tie superhviezdy uz davno nesvietia iba Messi. kazdy nemoze hrat ako on lebo to je jeho styl a aby im uz fakt nemohol nikto nic povedat. rozbit jadro co sa tam stara do vsetkeho a pokoj. na druhu stranu nase vedenie tiez hrozne toto uz nie je klub ktoremu som fandil. skonci Messi a skonci Barcelona
2020-06-28 22:49:50
Skončí Messi a Barca neskončí, to mi věřte. Když končili hráči jako Romário, Rivaldo, Ronaldo, zdálo se, že Barca nebude umět hrát. Sice to nějaký čas trvalo a vzali to na sebe jiní. A Barca vždycky měla někoho speciálního, navíc Messi ještě tak tak 3 roky bude hrát a postupně se objeví tahouni, věřím tomu. Ale vláda kabiny musí skončit, a to co nejdříve, jinak se můžeme s LM rozloučit. A taky to chce nové vedení...nové koště dobře mete...
2020-06-28 22:56:32
Chalani musíme sa zmieriť s tým ze takáto hra, taketo problémy, nezmyselné nákupy a prestupy, zle rozhodnutia a podobne budeme trpieť do leta 2021. Nikto nič nezmení kým bude na čele Barto.. Po nových voľbách verím v totálnu remontadu Barcelony.
2020-06-29 10:02:08
sorry, ale naši hráči by poraidne potrebovali nakopať do riti... lebo sa správajú ako hysterické pitchky