Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2020-10-12 08:08:30
Všude čtu ze má odejít za nějakých směnných 50-60mega a poté má přijít Depay, mě je z toho špatně nechutný, on musí zůstat !!!!!! Chceto aby mu dali další šanci jako coutinhovi
2020-10-12 08:20:37
Táto Barca a ten pes Rivaldo to sú dve veci na zvracanie.
Keď Dembo odíde, lebo ho vyštvávajú a Barca sa bude trápiť, budete tu vyštvávať Griezmana, Pjaniča, Pedriho, Trincaa, Depaya ktorú hviezdu ešte. Potom si dovolím s úsmevom Vám to tu pripomenúť...
2020-10-12 08:31:25
To su riadne žvásty ,z lavičky asi ťažko ukáže svoje prednosti. A k tomu Súarezovi,chvála Bohu ,že odišiel.Ten by už nám pomohol v LM a hlavne na superovich ihriskách kde už 5 rokov nestrelil gól.Ak by ostalako ako náhradník a v jednom zápase by strelí 2 góly v ďalšom by sa dožadoval byť v základe,len by robil zlú krv v šatni a bral by minúty Fatimu a dalším hráčom.


tunno Premium
2020-10-12 09:07:02
Takze predame kridelnika a nechame Grizmana co je hrac na poziciu na ktorej uz tak mame Lea, Coutinha, Pedriho mozno i Puiga.. a ani tak moc neuhraje.
2020-10-12 09:12:16
Bože ved ma pravdu. Dembele neukazal fakt nič,večne zraneny, nezodpovedny... Koeman asi vie , preco nehra.
2020-10-12 09:18:36
Skôr takto:
"Neustále sa zašíva, len tak poklusáva, nahráva dozadu, nevie kľučku ani spracovanie, nevie šprintovať s loptou, lebo o ňu zakopáva ... mal by byť oveľa schopnejší. Ak by si svoju prácu robil dobre, ak by hral futbal poriadne, mal by všetko právo zostať v Barcelone, ale toto nie je ten prípad. Griezmann neurobil nič, aby sa odvďačil klubu za tú enormnú snahu, aby ho získal.

Pre Barcelonu ide o komplikovanú situáciu, pretože na to, aby ho podpísali, minuli množstvo peňazí. Ale stále sme nevideli ani trochu z toho, čo ukazoval v Atleticu či reprezentácii. Myslím si, že je mimoriadnym hráčom s úžasnými kvalitami, ale ak pôjde naďalej po tejto ceste, ukončí svoju zmluvu bez toho, aby niečo ukázal. Uvidíme, či sa mu podarí presvedčiť Koemana, že je dôležitý, ale to nezávisí od trénera či klubu. To odhodlanie by mal mať Griezmann."

Vyzerá to tak, že obetný baránok pre Depaya bol vybraný. Rivaldo snáď dostal zaplatené za svoj "názor"? Lebo toto mi príde ako účelová kritika schopného hráča.
2020-10-12 09:47:34
Už mě nebaví, jak všeci plivou na Dembu, ale miláček Griezmann je politování hodný, za nic nemůže, ale právo v základu hrát má. Hnus tohle.

S tímhle Koeman musí něco udělat. Ale okamžitě.
2020-10-12 09:50:41
Je to škoda, mít trochu správné myšlení, tak bude super fotbalista. V období, kdy se přesvědčuje trenér a on si vybírá své koně, tak si nepřijde na trénink. Do toho stále zraněný. On je furt klučík myšlením, potřebuje dospět. Teďka protože to zase pokazil, tak maká na tréninku, aby vyžehlil svůj přístup. Doufám, že mu to vydrží celou sezónu a že by nedostal šanci bych se nebál. Zápasů je dost, ale je to celé o Dembelem a jeho přístupu a on se musí ukázat.
2020-10-12 11:01:27
Jedno z posledných videí o Dembelem na youtube hovorí, že plne zdravého ho nedokáže nikto zastaviť: https://www.youtube.com/... videom je aj dosť komentárov. Väčšina Dembeleho podporuje. Dembele má samozrejme aj svojich hejterov, ale väčšina fanúšikov je na jeho strane. Skôr žiadajú odchod Griezmanna. Dembeleho považujú za najviac nedoceneného hráča súčasnosti.
2020-10-12 14:44:16
Taketo danosti ako ma Dembele, nema v Barcelone nikto. Ano, techniku Messi ma ale rychlost uz vobec nie....velka skoda jeho zraneni, ale za tie moze asi viac byvaly trenersky stab ako Dembele sam...v Dortmunde, kde museli vsetci makat aj na treningu mu nic nebolo....radost pozerat, ako obrancovia jeden po druhom pred nim padaju na rit :))) ... chce to len pevnu volu, dobre zdravie a dobry trenigovy pristup a vysledky budu....