Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2020-11-05 08:26:36
Koeman je asi slepý, alebo nedovidí cez celé ihrisko. Ako môže povedať, že Griezmann veľa pracuje pre mužstvo a je na tom dobre. Odkedy je v Barci nikdy na tom dobre nebol. Ešte nezahral kvalitný zápas, ako sa na hráča, ktorý stojí vyše 100 melónov patrí. Je neviditeľný a keď sa dostane do šance, nedokáže ani len trafiť bránku. Predať ho v najbližšom prestupovom termíne spolu s Messim.
2020-11-05 08:28:51
Komentár bol vymazaný kvôli porušeniu kódexu diskutujúceho.
2020-11-05 09:48:44
K některým Koemanovým krokům mám taky výhrady,hlavně bych dal víc času na hřišti Puigovi a Araujovi(ale ten je teď zraněnej) a ubral bych Lengletovi,Busimu a Griezovi. Ale na soudy je ještě strašně brzo. Nevím co si někteří z vás představujou,že přijde nějakém trenér a mávnutím proutku z nás udělá nejlepší tým světa? Než si hráči osvojí nějaký automatismy,tak to taky trvá,3 roky se sralo na kondici a teď za 2 měsíce všechno doženeme. S tou přestárlou osou týmu by toho moc nezmohl ani Klopp. Některý kroky sice taky nechápu,ale se soudama a s vyhazovama bych počkal až na další sezonu
2020-11-05 13:20:43
Mne to skôr príde také že Koeman vie čo chce, má dobré ťahy aj taktiku len hráči to nedokážu uskutočniť. Z tých kamerových záberov je úplne vidieť jeho frustráciu a to že vidí tie riešenia v hre ale naši hráči veľa a zbytočne chybujú a pravdepodobne nevedia urobiť to čo on od nich chce. Darmo on ich môže učiť celý tréning ako majú brániť a nahrávať keď to nevedia prijať a v zápase robia presný opak. Ja sa tiež 100x chytám cez zápas za hlavu ako dokážu naši hráči z jednoduchých riešení vyvodiť úplne to najhoršie a to sa nebavím len o Busquetsovi alebo našej obrane.