Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2020-12-17 01:19:47
Skoda tech stridani. Griezzmann mel dohrat. Hral dobry zapas a jeho pomoc v obrane by se hodila. Trincao byl jalovy bohuzel. Busquets mel zlutou to chapu. Alespon Alena ukazal proc moc nehraje, zlaty Sergio. To uz radeji mohl zkusit toho Puiga.
2020-12-17 06:55:59
Myslím si, že keby Tonko strelil gól, ktorý by dala aj moja babka, tak druhý polčas by hneď vyzeral inak...

Tento moment nakopol Sociedad k väčšiemu tlaku a pressingu a vďaka za Ter Stegena, ktorý nás podržal v kritickom momente...

Avšak takéto "kritické" fázy zápasu ukazujú, na čom musíme ešte popracovať... Pretože sú momenty, kedy si vravím: "Čo do riti zabudli hrať futbal...?" Nevedia si poriadne prihrať a gól v našej sieti visí vo vzduchu...

V odvete proti Liverpoolu sme sa tak "spamätávali" celý zápas a nakoniec sme dostali 4 kúsky.
2020-12-17 07:14:31
Akože som šťastný že pedri zahral skvelo ale na druhu stranu aj kusok smutny lebo koeman teraz zase bude všade trepať len jeho a puiga ani za fras
2020-12-17 07:34:41
Čakám, kedy už Grizi začne premieňať šance a je to už pridlho,, je to neuveriteľné. Čo zahodil Breitwait, je tiež ťažko pochopiť. Mohli sme mať hotovo už v 1. polč. Trincao sa nie a nie chytiť. Aleňa bojoval,ale kvalita chýba, Puiga tréner ignoruje, už je to trápne. Leo musí pridať k strelám razanciou, ale inak začína hrať.
2020-12-17 08:31:08
Bohuzel jsem videl az druhej polocas a ten mi teda prisel jako velka tragedie. Pozitivum ale urcite vidim ve vcerejsi stoperske dvojici a vubec bych se nezlobil, kdyby tihle dva hrali spolu pravidelne a Lenglet mel pevny misto tak leda na lavicce. Kazdopadne jsem rad za ubojovany tri body a budu verit,ze se to po vcerejsku zlomilo k lepsimu. Bohuzel se ale moc nemuzu zbavit dojmu, ze Koeman poradne netusi co dela.
2020-12-17 08:56:30
Striedanie absolutne nevyslo,videl som, ze by mal nastupit do hry aj Pijanic,no prepol som na LVP-TOT zistit aky je stav a tak neviem ci PIJ. hral,mam velku obrazovku, ale nebolo ho vidiet na hrisku.
2020-12-17 08:57:43
Dnes sa dá s ním súhlasiť. Prvý polčas chvalitebny, druhý dostatočný. Obrana spoľahlivo Dest do predu nemal s kým kombinovať, stopéri až na pár kusov dobre, Alba výborná podpora útoku,do zadu poslabsie.Busy klasika pomalý ale dnes aspoň toho veľa nepokazil de Jong výborný do predu, Pedri veľa nabehá ešte zlepšiť medzihru. Martin na ľavom krídle držal čiaru mal čistý gól ale aspoň neprehustoval stred , Griezman celkom dobre až na tie šance, taký hráč to musí premieňať, ale aj on držal pravú stranu tak mal Leo dosť priestoru na tvorbu hry. Striedanie otras Trincao tu nemá čo robiť ešte nezahral zápas, Alena bez lopty no a Pjanic to isté. Takže sme celkovo to dopadlo dobre.