Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2020-12-17 11:23:38
Včera Pedri MOTM za mňa. Trincao 6 je kúsok moc. Araujo veľmi solídne a De Jong o triedu najlepší v zálohe, aktuálny systém mu sedí.
2020-12-17 11:36:47
Ani bych už nečekal, že ještě v dresu Barcy uvidím, takový zlepšení Griezmanna. Krom dobré hry dozadu, tak se zlepšil směrem do předu. Dává i rizikové přihrávky, běhá s míčem u nohy u velkého vápna soupeře - neodevzdává jednoduché přihrávky na své spoluhráč -oni něco vymyslí. No ještě by to chtělo ňáký ty branky.
2020-12-17 11:42:06
Tie hodnotenia podľa Spotr.es sú fakt niektoré úplne mimo. Stegen v druhom polčase zachránil riť a tri body, vychytal dve čisté tutovky a dajú mu hodnotenie 5. Neviem či Araujo hral tak vynikajúco, že si zaslúži 8. Griezmann hral fakt dobre a 5. Trincao všetko kazil a 6.
2020-12-17 11:51:25
u mňa má Stegen stále 10 ?ved po chytá čo sa dá neberiem do úvahy Zápasy kde chyboval pri prvom góle nemohol nič robiť extra ??taky Messi včera mi pripomínal messiho z pred par rokov že sa konečne bavil futbalom pedri išiel jak pila obrana tiež celkom dobre zahral nato ze6 hrali spolu dvaja mladý stopéri pár chyba sa dá akceptovať ale nejakú vážnu sprostosť ako typu lenglet sme konečne nevideli dest celkom ušlo ale skôr by som to hodnotil priemer pod priemer malinko alba taky jeho výkon na aký sme zvyknutý nahrávky posielal z ľavej strany do 16 a plus dal gól čoz z priemeru urobí podľa mňa lepší nadpriemer busi tak jak hral poslednú sezónu tak hral aj teraz de jong sa trochu prebral konečne ?griezman nestestnik ??bože chlapče ked ty dáš gola naj ci baba tortu peče?rodinná udolast ???Martin behal po krídle snažil sa nemožno mu uprieť snahu
2020-12-17 12:23:39
Prvý polčas včera bol jednoducho skvelý. Po dlhej dobe sme hrali skvelo a ten zápas som si užíval. Druhý polčas to už bolo horšie. Podľa mňa sme odišli aj kondične, lebo hrať v takom tempe, v akom sme hrali prvý polčas by nevydržalo žiadne mužstvo celých 90 minút. Na druhej strane, ak by sme k tým dvom gólom pridali ďalšie 3 (ak rátam len tie 1000% šance - Martin a 2x Grizzy) mohlo to byť v 60. minúte 5:1 a vymaľované a kľudne by sme mohli hrať tak, ako sme hrali. Jednotlivci:
nechápem hodnotenie Marca, veď zasa raz nám zachránil body a dostane 6,2 :D
Stopéri podľa mňa obaja dobre, Araujo celý zápas skvelý a Mingueza mal dobré veci, škoda tej jednej chyby. Alba mi prišiel ako za jeho najlepších čias, z obrany určite najlepší. Dest sa trápi v ofenzíve, tam musí byť určite platnejší, dozadu dobrý.
Busquets po dlhej dobe dobrý výkon, def. záložníka môže hrávať stále, ak nebudeme hrať 4-2-3-1. De Jong opäť skvelý výkon, ten má snáď dvoje pľúca, celý zápas bol všade. Pedri po slabších výkonoch hral včera perfektne. Pre mňa možno aj MOTM. Leo super, keď hrá jednoducho a zbytočne nedrží dlho loptu tak je stále veľmi platný. Grizzy včera solídne, ale tie nepremenené šance nás môžu stať body. Taký hráč to jednoducho musí premieňať. Braithwaite opäť bojovný výkon, ale na krídle nebol až taký platný, aký vie byť na hrote.
Náhradníci sklamanie, podľa mňa ani jeden našu hru neoživil, dokonca by som povedal, že patrili k najslabším na ihrisku.
2020-12-17 12:49:12
Kdyby vsichni hraci makali tak jak pedri vcera, tak by jsme byli nekde jinde...
2020-12-17 13:29:49
Hodnotenie Pedriho a Griezmana je cista katastrofa...a ked uz,tak opacne!!
8JK8 Premium
2020-12-17 16:05:01
Nesúhlasím s popisom pri Araujovi žiadne zákroky sa mu neprepiekli všetko bolo za mňa čisté rameno na rameno za mňa to len tak vyzerá na diaľku že si pomáha nedovolene ale pri opakovaných záberoch je jasne vidieť že má len proste obrovskú silu a tý hráči od neho proste odpadnú ak sú toto zákroky na hrane tak potom by hrala stopérska dvojica Liverpoolu ( Van Dijk, Gomez) každý zápas s červenou kartou. Hodnotenim Stagena sa nebudem ani znervózňovať každá akcia začína od neho Mingueza s Araujom včera snáď neprihrali ani do zálohy do krajov obrany len zriedka všetko šlo na Marca až ten následne rozohral k tomu úžasné zákroky stále top 3 brankár na svete a obrovská opora