Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2021-05-12 20:56:47
Hned se mi vybavi Jordi Alba. Ten rozhobor s Piquetem. Jordi je v poslední době dost labilní a ani výkonnostně to není ono. Každý nadává sice na pravou stranu ale na levé to taky není ono
2021-05-12 21:26:43
Tak vyplyva to z toho, ze v podstate celu sezonu to taha tych istych 13-14 hracov. To je to psychicke vycerpanie
2021-05-12 22:17:24
Základným pilierom je tréner. Myslím si, že na Koemana sa nás tu už dosť fanúšikov vyburilo. Za mňa najdôležitejší moment kedy sa to začalo rúcať dole z kopca bolo zbytočne vylúčenie Koemana, kedy sme to mali vo svojich rukach. Vtedy mužstvo potrebovalo povzbudiť a nastaviť mysle, nie keď ako prvý padne tréner. Ako malého chlapca ma tréner učil a tréneri to učia, zbytočne nekomunikovať lebo aj tak rozhodnutie neovplyvnis. V tomto prípade inteligentný človek ako Koeman sa mal povzniesť. Zápas sa nedá odkoučovať cez mobil, takže tam sa to začalo rúcať a bol to moment, ktorý ovplyvnil celý záver boja o titul. Ak tréner nie je príkladom psychickej pohody, neocakavajte to od hráčov.
2021-05-12 23:53:53
Tréner je nato aby hra mala nejakú koncepciu a hráči vedeli čo majú robiť.Hráči si však nevedia poradiť s dobre organizovanou obranou hlavne preto,že útok sa rozbieha slimačím tempom s kopou zbytočných prihrávok dozadu a do strán. Prakticky všetky útoky idú cez maximálne prehustený stred, pretože nemáme nikoho (možno sem-tam Dembele), kto by sa čo len pokúsil potiahnúť to po krídle a odtiaľ prihrával do 16-ky. Nasledujú zasa len nekonečné prihrávky dozadu a do strán,len aby sme si udržali loptu,ktorú nakoniec aj tak stratíme.Všetci súperi to poznajú a vedia ako nato len náš tréner a hráči nevedia čo s tým urobiť. Potom stačí jeden dlhý pas súpera na útočníka do našej katastrofálnej obrany (nechávajú útočníkov voľných aby si robili čo chcú) a už hrozí nebezpečenstvo. Takýto obraz je v posledných zápasom úplne pravidlo. To nehovorím o útoku, kde len Messi je schopný niečo vymyslieť ( preto sa ani nečudujem,že je zo svojich neschopných spoluhráčov riadne frustrovaný) , pretože iní hráči nevedia alebo sa boja vystreliť na bránu aj keď sa to priam ponúka. Takto to nemôže ďalej fungovať. Nestačí len kúpiť nových hráčov treba zmeniť koncepciu hry. Pretože nato sa niekedy ani pozerať nedá keď namiesto rychlého protiútoku nasleduje úplne zbytočná prihrávka dozadu pomaly až k brankárovi. Kde sú tie časy keď Xavi a Iniesta posielali nádherné prihrávky po zemi na našich útočníkov. Nezaškodilo by aby si to tréner s hráčmi pozreli a pochopili,že takto hrala Barca ešte nie tak dávno.
2021-05-13 08:28:20
Less, moja reč už dávno. Áno, vždy to niekto spomalí a nahrá dozadu a súperi sa vrátia. Potom to rozorávana do nekonečná okolo a súper striehne na nejaký protiútok a vždy majú hráča voľného, ten to preberia, pribehnú ďalší na pomoc a potom nejaký kiks a je gól. Nik nechce riskovať ofenzívnu prihrávku a ani nie je často komu, lebo ešte aj Leo sa sťahuje a Grizi to vždy tiež vráti z jednej späť. Hrať s piatimi obráncami? To by v minulosti bol šok. Dvaja krajní beci ako krídla? Treba sa vrátiť k 4-3-3 alebo 3-4-3. Pique už nie je spoľahlivý stopér a ani Lenglet, Alba útočí ale zle bráni, Busi sa začal mnohým páčiť, ale je spomalený, nie je to moderný DM, ten je Kante, Grizi nemá žiadny vplyv na hru, občas sa vpredu primotá do šance a chvália ho, ale on je zbytočný, nie je to ani záložník a ani hrot, neviem čo on je.
2021-05-13 08:45:34
tak v podstate je to ale pravda. Tam sme to prestali mat vo vlastnych rukach...
2021-05-13 09:19:46
Včera Atletico vyhralo a je len krôčik od titulu.Popravde najviac si ho zaslúžia oni, držali si až na pár výnimiek solídnu formu celú sezónu.My sme s oboma Madridmi uhrali jediný bod takže k tomu viac nie je čo dodať.. Tento rok som nečakal žiadnu trofej a uhrali sme aspoň Copu.Real dopadne asi ešte horšie takže za mňa spokojnosť,ale do budúcna treba zmeny určite.Visca el Barca ♥️