Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2021-10-01 06:59:32
Ten Koeman tu už dávno nemal byť.....neviem čo sa to tam deje... na čo čakajú....
2021-10-01 07:00:51
Minuly rok ta zmena systemu fungovala z dvoch dovodov. Orvym bolo, ze v time posobil akysi Messi, ktory kazdy druhy zapas smerom dopredu dakazal upliest z hovna bic. Druhym dovodom bolo, ze kvoli zdravotnym problemom vypadla zo zostavy dvojica Pique a Roberto a boli nahradeni mladsimi a dynamickejsimi hracmi, ktori boli schopni vykryvat Busquetsove slimacie tempo.
2021-10-01 07:01:44
Vyšiel jeden zápas proti tragickému Levante a zrazu to je cesta, kade ísť? Taká Benfica by tomu Levante dala aj 6 gólov.

Laporta sústavne uráža a podráža Koemana. Nech má teda gule a vyhodí ho. Už to nikoho nebaví.
2021-10-01 07:21:43
Dať De Jonga na stopera ked prehrávame v LM to je logika jak svina a taktická dokonalosť v jednom :)
2021-10-01 08:08:27
keby nerobil takéto hrubé chyby tak by som veril, že ešte niečo môže dať Barcelone, ale po tom čo pripravil na Benficu najmä po tak dobre odohranom zápase s Levante už nevidím dôvod aby zostal. Niekedy nechápem jeho rozhodnutia... Predovšetkým on nás pripravil o tie 3 body s benficou
2021-10-01 08:30:22
Bez ohladu na to, ze to podla mna bola chyba, ked Koeman poslal LDJa na inu poziciu, a dalo by sa debatovat o tom, ci, kedy a kde spravil dalsie chyby, faktom je, ze taketo veci su len a len rozhodnutie trenera. Nikto nema pravo sa do toho starat, dokonca ani president klubu. Ak si vedenie klubu mysli, ze to trener nezvlada, ma moznost a pravo ho vymenit. No to, na co nema pravo, je starat sa mu do zostavy a navyse to davat verejne najavo. Je to tak strasne tragicke, az je to na smiech... Tragicke pre nas ako klub, na smiech pre zvysok sveta! ?
2021-10-01 10:01:47
V podstate máš pravdu ale... Ak v hocijakej práci niekto robí zle alebo dokonca sposobuje škody tak ide a škody dokonca dostane k náhrade. Ale tu? Podľa mňa RK klubu škodí / vyzerá to že aj podľa Laportu / či už nevedome alebo naschvál a nemožno nič povedať? Ani vyhodiť bo zmluva? A ak tak doplatiť mzdu plus odstupné? Choré. Ja to neviem ale sú tu chlapci čo vedia povedať o aké peniaze prichádzame pri prehrách v LM a za príp. nepostup zo skupiny atď. Zosobniť!
2021-10-01 10:41:39
Dnešný futbal sa hrá rýchlo a dynamicky daj loptu a bež no my z niakeho zvláštneho dôvodu hráme a robíme pravý opak.Namiesto minguezu rýchlik Roberto,Busquets synonymum blesku ma síce skusenosti ale nedokáže dať presnú prihrávku na viac ako 10 metrov?‍?Samozrejme gavi alebo nico ostali dole však nech sa šetria veteráni ťažký zápas mali cez víkend chudáci.Luuk de jong ku všetkej úcte to už sme mohli hrať ako city bez útočníka.Eric Garcia zatiaľ veľké sklamanie je veľmi nepresný a chybuje.Pique už nemá pár rokov čo robiť v základe odohrá pár dobrých zápasov ale tam musí byt proste konzistencia.To nášmu tímu chýba.Načo meníme desať krát zostavu a rozostavenie jak na Fife keď niečo funguje treba to tak nechať a dať už tímu niaku tvár.Ak nás arabi vykúpia treba rozmýšľať s posilami lebo pique,Roberto,Busquets jednoducho musia ísť tu musí byt nová generácia lebo mladíkoch v rozvoji brzdia veteráni čo už niesu rozdieloví bohužiaľ