Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2021-12-06 16:46:34
Skôr by bolo dobre sa zamerať na ten čudný jav, že u nás hráči všeobecne po čase zabúdajú hrať futbal.
Dest nie je jediný.
Len aby Alves po mesiaci tiež nezačal upadať.
2021-12-06 16:46:41
Škoda , že nazavolajú ešte Rafu Markeza ten bude po taktickej stránke tiež lepší ako Garcia.
2021-12-06 17:02:12
Pri všetkej ucte predať. Aj gol proti Betisu bol jeho. Podla mna je Aspli zo Chel. je lepší.
2021-12-06 18:13:30
Nechápem ! Kedy už skončíte s debatou o veku hráča a nezačnete a jeho schopnostiach ? Nemyslím teraz Daniho - má vek ... Ale všade vo veľkých kluboch sa kupujú - predávajú hráči okolo 30-ky len u nás sa povie : ..."nemá na Barcu", ..."je starý". A možno by bol lepší ako mladý. Nadávalo sa na trénerov že nestavajú mládež. Koeman začal stavať : vyhadzov. Xavo stavia a pozri : výsledky dtto. Jasné že to chce čas lenže potom si treba povedať : trpezlivosť, zabudnime na 2-3 sezóny a potom bude mančaft s kvalitou. Lenže my chceme mladých + tituly + ihneď + radšej včera ako zajtra. Lenže to nebude ani pozajtra ! To chce čas. TRPEZLIVOSŤ. mylsím že ani xavi netušil aká je u nás situácia. Inak by jeho vyjadrenia neboli také aké sú. Netvrdím že vadné ale skôr neznalé situácie.
2021-12-06 18:35:43
Zo zaciatku sezony hral super potom ho zacal Koeman pchat na kridlo, kde zahodil niekolko tutoviek a prestal si verit. Nasledne prisli zranenia prva hra v zaklade a jasne, ze mu chyba zapasova prax. Fyzicky je na tom velmi dobre, najrychlejsi Barcelonsky obranca, vie hrat aj na lavo. Taktika, centre je nieco, co sa da natrenovat. Stale ma len 20r. Ale vsetci by od neho chceli okamzite prime Alvesa. Idealne vyhodit a kupit dalsieho hraca, ktory si bude 2 roky zvykat na styl Barcy. Kolko hracov sme tam uz skusali od Alvesa a kto sa uchytil? Neviem ci si na vsetkych spomeniem..Roberto, Semedo,Mingueza, Emerson. Tak pome skusat dalej, mozno to na 6x vyjde.
2021-12-06 20:14:35
Tu mnoho ľudí písal: radšej mladi hráči a vystavať silnú Barcelonu. Nevadí, že pár sezón bez titulov. Ale to bola len barlička, keď vadilo, že hrajú starí a vyhorení hráči. Hlavne vyhorení. To je horšie ako vysoký vek. V skutočnosti každý chcel hráčov okolo 25 a tituly. Ono aj obraz hry sa začne menit nie po mesiaci dvoch… hráči sa nepoznajú. Mame tam Piqueho a Albu, čo sú totálne vyhorení…. Guardiola už v 2012 chcel Piqueho dať preč a vedel prečo. Tam to ale hlásil srdciar a makac Mascherano potom. Alba bol dvorný nahrávač Messimu po Alvesovom odchode. Ale nič iné akonpotiahnut na bránkovú čiaru a hľadať Messiho veľa krát na úkor prihrávky lepšie postavenému nevedel. A teraz je total stratený. Ako jeho niekto mohol s Abidalom porovnávať niekedy…. Busquets…. Už roky nemá tam čo robiť. A reci ako podrží loptu a bola bola. S priemerným španielskym mužstvom možno, ale inak… mladi však potrebujú čas. Ja som za totálnu prestavbu Teamu a kľudne aj na 8. mieste skončíme. Ale keď sa ten team zohrá, tak na roky budeme mat vystarane a potenciál tam je!!! Len si treba uvedomiť , že čo sa chce a nie podľa toho ako kedy vyhovuje len aby sa nadávať a kritizovať mohlo
jirkam Premium
2021-12-07 03:54:30
Stačí někdy skouknout City a Liverpool a vidíme jak jsme propastne daleko od moderního fotbalu