Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2023-02-25 16:52:16
Sezona je uz teraz uspesna. Vyhrali sme tu najcennejsiu trofej - majstrovstva sveta ! :)
2023-02-25 17:53:55
Tak aby to po semifinále CdR s Realem nebylo tak, že "upřímně nám jde hlavně o ligu", kterou snad udržíme a bezpečně o 2 body vyhrajeme :-)
2023-02-25 20:33:05
Madricke derby skončilo nerozhodně.
2023-02-25 22:38:31
Xavi zhrňme to dokopy, celkovo sklamaním bolo vypadnutie z Európy (LM+EL).
Xaviho beriem ako trénera, ktorý nás posunul o dosť ďalej, ale štvú ma jeho lacné a hlúpe chyby, ktoré sa ukazujú miestami zásadné a pritom sa nemuseli stať. Stačilo len nešpekulovať ako to rovnako zvykne robiť v Európe Pep. Ako trénera by som Xaviho nemenil ako možno poniektorý, ale štve ma že to nie je ešte bezchybné z jeho strany. Neviem čo mám od neho čakať o rok v Európe či znova nebude vymýšľať s rotáciami proti silným súperom, atď. Takýchto prekvapený mam z jeho strany dosť. Nabudúci rok nech ani nepomýšľajú vypadnúť z LM v skupine po tretí krát v rade, to už by som fakt nezvládol. Chce to konečne po dlhej dobe ukázať silu aj v Európe a žiadne výhovorky. Nemusia vyhrať hneď LM, aj keď by to bolo super, ale aspoň sa dostať do štvrťfinále/semifinále. Ukázať futbalovému svetu sme tu medzi vami! Ak budeme dominovať len v domácej lige, ktorá ide ešte kvalitou dole vodou, tak tu kvalitný hráči ako Lewa možno nebudú chcieť chodiť. Veď vidno Lewové sklamanie ako po vypadnutí LM a EL. Môže to skrývať akokoľvek, ale je to evidentné. Lewa si tu prišiel po zlatú loptu a pre ňu je viacmennej podmienkou úspech v Európe.
2023-02-25 23:05:01
rozmyslal som nad moznymi posilami v lete. teraz ma neberte uplne vazne. ide o posily, ktore by som si zelal a nie ci si ich mozme dovolit, ale vzaroven pri nejakych financnych machinaciach ako toto leto, relativne mozne. RB-tam fakt neviem, snad sa tam aspon z polovice uchyti ten americky araujo ako ten nas. zaloha- gundogan zadarmo ak odide buskec. a sen by bol B.Silva. Lebo kreativneho zaloznika tam potrebujeme ako sol. a posledna posila by bola LW. tam ma napada R.Leao z ACka. aky mate nazor vy?