Do konca už nezostáva veľa a Barca musí kolo čo kolo potvrdzovať, že je jasným lídrom domácej súťaže, no zároveň rátať aj s tým, že v hre sú aj iné trofeje. Opäť sme videli stretnutie s jasným zámerom – Leganés bolo treba poraziť, no hrať zároveň aj rozumne.

Prvý gól stretnutia vsietil najlepší kanonier súťaže, opäť sa pritom dokázal krásne trafiť z priameho kopu. Všetky tri Messiho góly si môžete pozrieť a vychutnať po tom, čo kliknete SEM.

Zelená: Krok za krokom k titulu

Dnes iba krátko a stručne – zamerajme sa na jasnú transformáciu Barcy pod novým trénerom Ernestom Valverdem. Tím z Katalánska dokáže úplne presne plniť to, čo je v dueloch za potreby a veľmi rozumne kontroluje prakticky každý jeden súboj.

Je pravda, že už nevidíme tak často zápasy, v ktorých Barca buchne 6 gólov a súpera absolútne deštruuje. Niekoho môžu síce tieto duely miestami aj nudiť, znalci ale môžu oceniť to, že je v tíme FCB konečne veľmi jasný cit pre organizáciu a do každého zápasu sa nastupuje s umom.

Messi je prakticky zápas čo zápas báječný. Suárez smrteľný, prekvapujú ale poslednú dobu aj nové mená, ktoré akoby už strácali u Valverdeho kredit. Takpovediac recyklovaní sú Denis či André Gomes. Rozhodne však je dobré, že môže lodivod v ťažkej fáze sezóny rátať s veľkým počtom kvalitných hráčov. Proti Leganés to bola dnes jasná záležitosť a opäť si niektorí mohli aj oddýchnuť.

zdroj: forcabarca.sk
foto: forcabarca.sk
video: youtube.com

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.