Počas tohto víkendu je na program už 11. kolo Primera División, počas ktorého sa môžete opäť tešiť na strhujúce duely, ktoré môžete sledovať naživo na TV Tipsport!

Barcelona sa predstaví doma a aktuálne druhí Katalánci budú hostiť Villareal, ktorý sa nachádza na 5. mieste tabuľky len so štvorbodovou stratou na Barcu.

Obidva tímy sa počas týždňa predstavili v európskych súťažiach a oba zvíťazili. Barcelona si doma v Lige majstrov hladko poradila s BATE 3:0 a Villareal bol úspešný v Európskej lige na bieloruskej pôde Dinama Minsk, odkiaľ si odviezol víťazstvo 2:1. Blaugranas, ako aj Žltá ponorka, tak majú namierené do vyraďovacích súbojov európskych súťaží.

Teraz sa tieto mužstvá stretnú v domácej súťaži, kde sú favoritom Katalánci.

Viacerí tipéri najväčšej tipérskej komunity v Tipsporte, ako napríklad aj matejicny1 majú na tiketoch zápas FC Barcelona – Villareal s tipom, že Barcelona vyhrá a každý tím dá gól pri kurze 2,7! Tak čo poviete, zaujímavý tip, no nie?

Sledujte zápasy Barcelony ako aj ostatné duely z Primera División v priamych prenosoch na TV Tipsport!

Získajú Katalánci opäť ďalšie víťazstvo? Nechajte sa inšpirovať tiketmi komunity tipérov v Tiket aréne, či analýzami týchto skúsených stratégov, ktoré Vám môžu pomôcť získať parádnu výhru! Nemáte ešte účet v Tipsporte? Neprichádzajte o tieto skvelé výhody, zaregistrujte sa TU, vytvorte si svoj účet a získajte Vstupný bonus až 2 000 Eur!

zdroj: tipsport
foto: archiv

martin06

-5
2015-11-08 09:29:57

mohliby treba chciet !

blauigrana

6
2015-11-08 10:25:33

Pato má íst ževraj do Liverpoolu

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.