Lucho na dnešnej tlačovej konferencii chválil zajtrajšieho súpera FC Barcelona a hovoril aj o výzvach, ktoré jeho zverencov v najbližšej budúcnosti čakajú. Vyjadril sa tiež o prestupových sankciách pre madridské kluby.

Athletic Club

"Pôjde o intenzívny zápas, ale na hru s nimi sme zvyknutí, dokonca keď som ešte trénoval Celtu, vypadol som s nimi v pohári. Poznáme sa veľmi dobre. Zápas bude komplikovaný. Sústredíme sa na ten ligový, ktorý bude kľúčový, aby sme sa v tabuľke udržali na špici."

Arda a Aleix

"Poznajú našu hernú myšlienku a s mužstvom sa zžili. Zaskočiť ma mohla jedine ich schopnosť prežiť niekoľko mesiacov bez hry. V ich hre vidím progres, je to logické, že po tých niekoľkých mesiacoch musia chytiť rytmus. Samozrejme, očakávam od nich, aby sa rozvíjali, ale to očakávam od všetkých hráčov."

Vyhadzov pre Cantalapiedru

"Predovšetkým nemôžeme zabúdať, že sankcie platili aj pre rezervu. Po ich skončení sa začali prijímať rozhodnutia. Poznám ich, ale nerozhodujem o tom. Okrem športových aspektov sa do úvahy často berú aj tie osobné. Ale sústredím sa na svoj tím."

Prehra s Athletic 4:0

"Bol to špeciálny zápas. Athletic vyhral bez pochýb, ale na to stretnutie malo vplyv množstvo činiteľov. Nedávno sme sa vrátili z Tbilisi, kde sme odohrali ťažký zápas, skoro sme vstávali a neskôr nám na tréning zostali len dva dni. V zápase sme mali šancu na streleniu gólu, ale neskôr sme ďalšie inkasovali, myslím, že v posledných 20 minútach. Ten zápas si pamätáme všetci. Vieme, že ani teraz to nebude jednoduché, pretože hráme s kompletným tímom."

Neymar a Athletic

"Poviem mu, aby sa tešil z futbalu. Nikoho už neprekvapuje, že Neymar predvádza technické kúsky, všetci ho poznajú. On sa k futbalu takto stavia, nejedná sa o zosmiešnenie súpera. Nie je za tým nič urážlivé."

Bartra

"S jeho tréningom som spokojný, ale bohužiaľ musí počkať, aby svoje minúty na trávniku dostal. Musí sa zlepšiť tak ako všetci hráči a svoje úvahy o ňom verejne komentovať nebudem. Musí si na svoju šancu počkať."

Sankcie pre Real a Atlético

"Myslím si to isté, čo pred skončením sankcií pre Barcu. Ale nepamätám si, čo som predtým povedal. Naozaj."

zdroj: as.com
foto: as.com

quentin

8
2016-01-16 18:53:37

Prisahám, priatelia, o tomto interview som nevedel, nečítal, keď som dnes k podobným témam a článkom písal moje názory. Prečo ten úvod? V podstate som napísal to isté:) Lucho je osobnosť a ja asi začínam rozumieť futbalu:) Visca el Barca!

okbor

4
2016-01-16 21:30:15

Áno všimol som si, že sa aktívne zapájaš do diskusií. Čo je v poriadku, keď je teraz toľko tém "nahodených" a človek cíti, pretože ho to baví, že k tomu niečo potrebuje povedať. A zároveň by som dodal, že je dôležité aby futbalu rozumeli hlavne tí, čo ho riadia, trénujú a hrajú aby sa my mohli tešiť na dobré zápasy a futbalové umenie.

quentin

2
2016-01-17 13:05:14

Okbor, ja som šťastný za túto stránku a veľká vďaka patrí hlavne adminom, ktorí sa ozaj zlepšujú každým článkom, zaraďovaním nových tém (napr. z histórie), aktuálnych a tzv. Hot informácií, a samozrejme vďaka aj členom a prispievateľom ako si Ty, ktorí mávate trefné postrehy a koľkokrát tiež nové informácie, a že sa tu dá normálne vyjadriť názor bez urážok! Ďakujem:) PS: na túto superstránku som natrafil pred pár týždňami len a len náhodou:) Dnes mi to príde ako výhra:) Ešte raz, vďaka. Visca el Barca y Visca el Culés!

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.