Andrés Iniesta poskytol rozhovor pre Dentix - je totiž tvárou tejto firmy. Hovorilo sa o viacerých zaujímavých témach.

Iniesta chce kariéru ukončiť v Barcelone

"Cítim sa veľmi dobre, mojim cieľom je neustále vyhrávanie, aby som mohol kariéru ukončiť v Barcelone."

Real Madrid

"Stále je nebezpečný. Máme proti sebe veľké tímy, ktoré bojujú o tituly, preto sa pokúsime, aby nejaké skončili v našich rukách. Získať zostáva ešte veľa bodov. Každý zápas či akékoľvek okolnosti môžu náskok zmenšiť. V našich hlavách nemyslíme na to, že La Liga je už rozhodnutá."

Treble

"Pred pár rokmi sa zdalo, že opätovný zisk treble je nemožný a po šiestich rokoch tento tím dokázal, že sa to dá dosiahnuť. Mužstvo dokazuje svoju úroveň a rok čo rok cieli na ďalšie tituly. Našim tajomstvom je zostať pokornými a sme si vedomí toho, že v každom zápase môžeme prehrať."

Tridente

"Je najlepšie, pretože ho tvoria traja neobyčajní hráči v klube, ktorý je ideálnym pre zisk titulov. Nech sú v stave to udržať v čase, keď sa bude rozhodovať o tom, či sú najlepší v histórii, no pre mňa najlepší sú. Všetky prídavné mená sú primalé na to, aby Messiho opísali, ale ja by som zostal pri 'výnimočný'. Neymar by som definoval ako čistý talent a Suareza ako strelca."

Turan

"Vyzdvihol by som talent, kvalitu, spôsob pochopenia hry a schopnosť adaptácie. Prišiel do tímu, ktorý je pre jeho charakteristiku ideálny. Dokážeme hrať aj spolu, čo sme už predviedli."

zdroj: mundodeportivo.es
foto: mundodeportivo.es

Ahonen

22
2016-03-02 15:26:48

To ma potešilo že Iniesta chce ukončiť kariéru v Barce je dôležitý hráč a najlepší záložník a máme najleší útok na svete trio Messi Neymar Suarez. Visca el Barca!!!

danielson

21
2016-03-02 15:44:15

O také tri roky to bude fakt..Andres bude patriť do najlepšej jedenástky futbalovej histórie..jeho schopnosti sú umením,jeho povaha darom..pán futbalista!

DonAndres26

3
2016-03-02 17:48:14

Zobral si mi to z ust - Pan futbalista

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.