Arturo Vidal poskytol rozhovor pre Barça TV, v ktorom hovoril o svojej rodine, o začiatkoch vo svete futbalu a o dôležitosti nedávneho prestupu do Barcelony.

Barcelona

"Nikdy som nemal možnosť na to, aby som hral na Camp Nou. Keď som po prvýkrát vstúpil na trávnik, cítil som sa úžasne. Dúfam, že tu budem strieľať góly a že ma fanúšikovia ocenia."

"Neviem sa dočkať, až začnú zápasy, chcem sa v tej šatni už pripravovať."

Arturo Vidal, hráč

"Som obyčajným hráčom, začínal som v chudobnej štvrti. Je veľmi milé, že fanúšikovia na to nezabudli. Dosiahnuť tento úspech ma stálo veľa síl, chcem všetkým ukázať, odkiaľ pochádzam."

"Napracoval som sa na trávniku na všetko, čo sa mi podarilo dosiahnuť. Cítim sa hrdo, pretože som zvíťazil nad viacerými nepriazňami osudu a to je vidieť aj na mojej hre - na trávniku nechám všetko, pretože vždy som to mal ťažké."

Neľahké začiatky

"Ako dieťa som žil v nebezpečnej štvrti. Mal som ťažké detstvo, moja mama sa o mňa a o štyroch súrodencov starala sama. Veľmi sa nám venovala a ja jej teraz vďaka tomu môžem zabezpečiť lepší život."

"O hre v Colo Colo som mohol myslieť až vtedy, keď som dovŕšil 12 rokov. Predtým sme nemali peniaze ani na cestovanie, ani na výbavu, vždy nám chýbali peniaze."

Hra v jednom tíme s Messim

"Je najlepším hráčom v histórii, je neuveriteľné, kým je a čo robí. Veľmi sa teším, že sa s ním budem deliť o šatňu a takisto aj s inými úžasnými hráčmi."

zdroj: fcbarcelona.com
foto: fcbarcelona.com

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.