Ernesto Valverde sa snaží dávať priestor na trávniku všetkým svojim hráčom. Aj Arthurovi či Vidalovi, no takisto aj Rafinhovi. V posledných zápasoch je to vlastne Brazílčan, ktorý vyhráva boj o minúty na trávniku nad Čiľanom.

25-ročný hráč sa na trávniku ako náhradník objavil v posledných dvoch zápasoch Blaugranas a teda vo Wembley s Tottenhamom a na Mestalle s Valenciou. Vidal tieto stretnutie sledoval iba z lavičky. Čiľan veľmi zle niesol predovšetkým zápas vo Wembley a svoju zlosť verejne prezentoval aj na Instagrame.

Rafinha na druhej strane o miesto v zostave bojuje potichu. Brazílčan druhú polovicu uplynulej sezóny strávil v Interi na hosťovaní, potom sa vrátil do metropoly Katalánska ako hráč, ktorého Barcelona chcela predať. Valverde mu veľa šancí nedával, ale ak nejakú dostal, poradil si veľmi dobre. Teraz dostáva priestor opäť. Na úkor Vidala.

Vo Valencii sa však Rafinha na trávniku objavil až v 88. minúte a napokon odohral ledva 4 minúty. Štatistika hovorí o tom, že mal účasť na deviatich akciách a zaznamenal 7 prihrávok, získal jednu loptu a raz fauloval.

zdroj: mundodeportivo.es
foto: fcbarcelona.com

Vendeta

-8
2018-10-09 11:39:04

Vidal je urcite lepsi ako Rafinha

rominho

4
2018-10-09 11:48:42

v com? je pomalsi, 1na1 sa nechyta, akurat, ze mu vzdy hrozi nejaka karta, v tom je lepsi. kupa vidala bola sprostost, brani miesto mladsim.

Vendeta

2
2018-10-09 19:00:21

Vidal je pomalší ako Rafinha? si robíš dufam srandu. Rafinha nestiha po rýchlostnej stránke na nikoho. možno len busi je pomalší ale ten má iné kvality.

Ked nastupil rafinha tak nestíhal dostatočne pokrivať priestor, nestíhal, dával vačšinu prihravky na istotu... v superpohari hral po vydarenej letnej priprave od začiatku a bol jednoznačne najslabší

rominho

2
2018-10-10 08:50:13

treba pozerat, kde ho nas pan nekompetentny nasadzoval. rafinha je zaloznik a trenerko ho daval na prave kridlo. ano v priprave sa mu darilo, ale to sa darilo aj r.pigovi, malcolmovi. otazka je, naco je kupeny vidal? skusenych hracov mame v strede vela..namiesto bussyho, moze kludne hravat rakitic, aj tak je dopredu jalovy. ostatnych zaloznikov moze tocit podla potreby. roberto, pig, coutinho, arthur..ale prisiel vidal, ktory nehrava a je samozrejme nespokojny a robi zrejme zlu atmosferu v kabine. a to je vysledok zbytocnej kupy.

Jhonys

13
2018-10-09 13:18:23

nechápu, proč jsme museli přes léto natahat tolik záložníků. Teď prostě většina z nich sedí a nehraje a je nespokojena. Rafinha tyto závěrečné desetiminutovky dlouho trpět nebude a nedivil bych se, kdyby v zimě odešel pryč. Denis, Aleňa a Samper totálně bez šance. Na lavičce naštvaný Vidal, který by se asi nejraději viděl 24/7 v základní sestavě. Tohle se už ale dalo předpokládat v létě, že z toho nevzejde nic dobrého... V tomto ohledu je ten managment naprosto nepovedený.

Grent

3
2018-10-09 14:07:57

Tak vezmime do uvahy ze Vidal je nahrada za defenzivnych zaloznikov a rafinha za utocnych.
Poslednych 5 zapasov bolo dost zlych cize tych sanci dostat sa tam za rakitica alebo busquetsa mal minimum .. osobne skor nechapem neskore striedania v utoku, striedaní su jedine dembele s coutinhom .. Kazy zapas by mohol byt kludne rotovanejsi suarez, malcom, rafinha, alena, roberto, denis

Milan87

1
2018-10-09 16:20:37

Rafinha je dobrý hráč ktorý má len smolu na zranenia keby ich nebolo, hrál by základ už dávno ako couts buď LCM alebo LW

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.