Tréner FC Barcelona pripustil, že víťazstvo nad Realom Betis priblížilo Barcelonu bližšie k titulu v La Lige.

Zápas

"Pricestovali sme sem po intenzívnom zápase v strede týždňa. Niekedy sme hrali s vysokým presingom a vďaka tomu sme sa dostávali do nebezpečných akcií na polovici súpera. Vedeli sme, že Betis bude hrať vysoko a prevezme loptu. Nechceli sme, aby súper hral bez našej kontroly. V prvom polčase sa súper predviedol v dobrom svetle, ale jeho hra bola riskantná, takže sme tvorili nebezpečenstvo zakaždým, keď sme sa dostali na jeho polovicu."

Taktika

"Ak niečo zmením, tak preto, aby sme zlepšili hru. Dnešné víťazstvo môže byť toho výsledkom, ale môže to byť aj zásluha hráčov. Messi strelil tri pekné góly, s ním je všetko jednoduché. Tlieskal mu celý štadión."

Messi

"Odohral úžasný zápas, mohol streliť dokonca štyri góly. To len dokazuje, akým je hráčom. Niekedy sa aj súper teší, že žije v ére Messiho. Dnes to fanúšikovia priznali, potlesk má veľký význam, znamená, že si ho cenia. Fanúšikovia súpera kvôli jeho hre trpia, ale ju aj oceňujú, pretože sa tešia jej krásou."

La Liga

"Dnešný zápas je kľúčový, predovšetkým po prehre Atlética. Urobili sme dôležitý krok dopredu, ale musíme sa mať na pozore. Zostalo ešte niekoľko zápasov. Súperi môžu dohnať manko, takže musíme naďalej pracovať."

Suarez

"Vyzerá to tak, že si silno vyvrtol členok. Musíme to neskôr zhodnotiť. Jeho gól bol takisto veľmi pekný."

Treble

"Nemáme ešte žiadnu trofej a na treble nemyslíme. Pokúsime sa vyhrávať, ešte nie sme majstrami."

zdroj: marca.com
foto: twitter

emiliano

-21
2019-03-18 08:18:12

Budem hovoriť stále to isté - Raki a Busi, obaja pomalý klusáci, môže hrať len jeden taký. Súper najmä v 1. polčase hral rýchlo a oni dvaja nestačili pohybom, občas sme nevedeli čo robiť a Valverde ukazoval, že treba odkopávať loptu, mal silnejšiu diskusiu aj s Piquem. Vidal a Arthur behajú a Raki s Busim poklusávajú, už sa teším na de Jonga, ale ako poznám nosáča, oni dvaja ostanú a posadí Arthura a Vidala. Čo to sme hrali ? 4-4-1-1. Leo to vždy zachráni a preto máme výsledky a aj Valverde.

Nalim

11
2019-03-18 08:33:55

emiliano: spomeň si na Andreja Kvašňáka. Najpomalejší futbalista na svete, ten ani bežať nevedel, len chodil a klátil sa po ihrisku. Jeho krytie lopty, prehľad v hre, prihrávky, hra hlavou, mali úžasne parametre. Bol roky mozgom Sparty Praha a repre ČSSR. Bol o polovicu pomalší ako Busi. Bol to pán futbalista...

kov3

-1
2019-03-18 13:10:48

Neblázni, týmto deťom to meno nič nehovorí...Ale futbalu sa rozumejú lepšie, ako sir Alex...

Babco

0
2019-03-18 08:44:37

Sergio & Rakitic by nemali nastupovať spolu, mal by ich striedat ako Roberta so Semedom
Coutinho/Alena - Sergio/Vidal - Arthur/Rakitic
Mne osobne by sa najvica pozdavalo
Coutinho - Vidal - Arthur

Cingi

24
2019-03-18 09:29:27

amatéri ste všetci čo si myslíte, že viete viac, ako Valverde a celý realizačný tím... nie všetko je rýchlosť... tréneri sú dennodenne s tými hráčmi a postavia základnú 11tku tak, ako si myslia, že je najlepšie pre mužstvo... vy ste tu len frajeri, čo ste naveľko po nevydarenom zápase... radšej choďte von na dedinu a pozrite si zápas doma... tam vaše vyjadrenira budú mať váhu... Rakitic v el clasicu nepotreboval byť rýchly, aby ušiel Ramosovi.... ešte raz: amatéri všetci, čo tu skladajú lepšie zostavy, ako tréneri!!!

jan22

6
2019-03-18 09:52:19

Mne sa hra Barcelony páčila vo včerajšom zápase, lebo hráči viac behali, vytvárali šance, napádali a efektivita tiež dobrá. MESSI !!! Veł ká škoda. , že Valverde za stavu 3:0 nedal šanu niektorým hráčom ( Coutinho,Aleňa, Malcom ) . Zmenay v 87. minute už nepočítam.

ximpp

8
2019-03-18 10:42:36

Prostě náš fotbal už není jako za Pepka, ale fotbal sám se hodně změnil. Navíc za EV dokážeme hrát i úsporně, což dříve nebylo a já věřím, že máme na treble. Hráči jako Ivan či Bus jsou samozřejmě pomalejší, ale věřím, že trenér ví, proč je oba staví, minimálně jejich obranná práce, bojovnost a vykrývání prostorů jsou pro nás hodně důležité. Samozřejmě je vše zkresleno tou Messiho osobností, který to vítězství většinou zabezpečí sám, ale je to možné i proto, že za ním jsou "jen" spolehliví bojovníci.

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.