Bývalý športový riaditeľ FC Barcelona, Robert Fernandez, poskytol rozhovor pre rádio Cadena COPE. Vysvetlil, že Griezmanna sa pokúšal kúpiť už v roku 2017.

Griezmann

"Griezmanna som sa pokúšal kúpiť už pred dvoma rokmi, ale nepodarilo sa to. Teraz už v Barcelone nepôsobím a neviem, čo sa stane."

Coutinho

"Nemôžeme spochybňovať jeho kvalitu, ale nemá dostatočnú charakteristiku, aby hral vpredu. Nezískal som ho, aby bol útočníkom, chceli sme nahradiť Iniestu. O tomto prestupe nepochybujem. Philippe má všetko, aby hral v strede poľa; dobre sa drží na lopte, kontroluje hru a dokáže loptu brániť aj pod tlakom. Je to výnimočný hráč. Táto situácia je ťažká ako pre neho, tak aj pre trénera."

Bartomeu podporil Valverdeho

"Je dobré, že Bartomeu v tomto ťažkom období podporil trénera. Niektoré médiá využívajú príležitosť, aby ublížili klubu. Myslím si, že prezident urobil dobre, keď podporil trénera po prehre s Liverpoolom. Nikto nás nemôže ubezpečiť, že iný tréner by to urobil lepšie. Valverde si odviedol svoju prácu, postaral sa o to, že mužstvo dobre bojovalo a malo možnosť zvíťaziť. V Ríme aj v Liverpoole nám chýbalo šťastie, ale Barca bojuje v každej sezóne."

Finále pohára

"Je to výnimočná sezóna, mužstvo hralo do samotného záveru v troch súťažiach. Teraz má Valencia všetko, aby sa Barcelone mohla postaviť vo finále Copa del Rey. Barcelona však tento zápas vezme vážne a pokúsi sa vyhrať."

zdroj: sport.es
foto: facebook

JURITO

10
2019-05-24 08:17:38

Nech nerozprava ze nam chybalo stastie. Dvakrat premrhat 3 golovy naskok nema nic spolocne so stastim,to uz je jednoducho neschopnost trenera postavit taktiku a odflaknutie zo strany hracov. Treba to povedat priamo a neukazovat na to alebo tamto.

A tiez uzasna logika doniest hraca na nejaky post,uplne kazdy vie ze prisiel miesto Iniestu a potom hra 90% zapasov na kridle kde sami vedia ze nato nema parametre. Tlieskam ,jak u amaterov toto

Fandim barcelone nejakych 15 rokov ale odkedy je tam Valverde tak mam najvacsiu nechut pozerat tie zapasy a je mi zle z toho ako sa nakupuje a sklada zostava

michal11

1
2019-05-24 08:20:11

Ja mam dost. Tak toto je sila, treba aby ich zobrali do ustavu pre dusevne narusenich. Reagujem na Bartomeu podporil Valverdeh o.

LaBrie

2
2019-05-24 09:17:44

Stvrtfinale a semifinale LM je pre Valverdeho ako pre obycajneho pilota na praskovacom lietadle vyssia pilotaz. A na tu nema.....

RastoD

1
2019-05-24 10:21:18

"Philippe má všetko, aby hral v strede poľa; dobre sa drží na lopte, kontroluje hru a dokáže loptu brániť aj pod tlakom."
tak ja neviem, tieto vyjadrenia mi prídu, ako keby žili v nejakej inej realite, toto som si teda nejak extra nevšimol, veď Cou lopty stráca dosť ľahko.

BayernMunchen

3
2019-05-24 10:25:46

Nemali sme stastie :D :D :D Salah nedal z 2 metrov do prazdnej branky a nam sa odrazila lopta od brvna priamo na nohu Messimu

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.