Po tom, čo absolvoval náročnú operáciu, sa Luis Suárez v noci vrátil do zápasového kolotoča úvodným zápasom Copa América. Uruguaj podľa očakávaní nedal futbalistom Ekvádora žiadnu šancu a po tom, čo sa gólovo presadil i sám Lucho, zvíťazil pomerom 4:0. Zverenci Óscara Tabáreza hrali od dvadsiatej minúty v presile, keďže Ekvádor prišiel o vylúčeného Quintera.

Ciele

"Nič sa pre nás nemení, naša mentalita zostáva rovnaká. Očakávania už nemôžu byť väčšie. Je zrejmé, že výsledok, ktorý sme uhrali, je mimoriadne pozitívny, no navyše sme hrali presne spôsobom, akým sme chceli. Na druhej strane si však musíme uvedomiť, že sme mali výhodu, keďže sme hrali prakticky celý duel o jedného hráča naviac."

Copa América 2019

"V turnaji pokračujeme s rovnakou snahou a odhodlaním, ako tomu bolo pred týmto zápasom."

Zápas

"My sme si museli prejsť niečím podobným už viackrát taktiež, niekoľko ráz sme mali vylúčeného hráča rovnako. Gól v prvých minútach a následné vylúčenie ale výrazne ovplyvnili zápas a dohrávali sme ho vďaka týmto okolnostiam v oveľa väčšej pohode."

Zdroj: sport
Foto: sport, md

Toky

-9
2019-06-17 10:19:09

Zaujímalo by ma prečo Pistolero tak dlho odkladal operáciu kolena, už od MS. Celú sezónu podľa jeho vlastných slov odohralával zápasy s problémami. To nemohol odoperovať v augustea septembri už hrať v pohode?
Príde mi to ako výhovorka na non treble sezónu.
Ale OK, neviem prečo sa divím, je to typický juhoameričan.

bulldozer

3
2019-06-17 13:45:45

je to hrozne ze si dovolil to odkladat a ani ti to nevysvetlil.

Toky

0
2019-06-17 15:25:21

Klídek, tak som to nemyslel.
Mne nič vysvetľovať nemusí. Na Umtitim bolo a je vidieť, že problém s kolenom má. Na Suarezovej hre vôbec. Odkedy je u nás hrá stále rovnako. Akurát že sa mu darí občas viac a občas menej. Ale bojuje vždy ako rosomák. Ide naplno. Umtiti si koleno viditeľne šetril a šetrí.

bulldozer

0
2019-06-17 17:55:57

bol tu aj clanok kde to Suarez vysvetloval, ze musel nutne na operaciu kvoli zraneniu zo zapasu s Liverpoolom a nemalo to nic spolocne s problemom ktory mal celu sezonu.

Oleguer23Legend

15
2019-06-17 10:58:20

Chcel by som aby Argentína vyhrala Copu, ale to je asi nepravdepodobné... takže keď nie Argentína, dúfam že to vyhrá Uruguay.

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.