Dani Alves v rozhovore pre Players Tribune prezradil, že predtým, než prestúpil do Sao Paolo, mal možnosť pripojiť sa k Barcelone alebo Juventusu. Brazílčan zdôraznil, že brazílsky tím si vybral preto, lebo ako jediný v neho veril aj napriek tomu, že má už 36 rokov.

"Mohol som sa vrátiť do Juventusu alebo do Barcelony, ale len Sao Paolo, môj vysnívaný tím mi veril a dal mi do roku 2022 stabilitu. Budem môcť bojovať o miestenku na MS 2022. Od začiatku mojej kariéry som povedal, že som slobodný a rozhodnem, kedy začnem a kedy skončím," povedal Alves.

Obranca podpísal so Sao Paolo zmluvu na 3 roky, ktorá končí presne vtedy ako sa konajú Majstrovstvá sveta v Katare. Brazílčan chce na tomto turnaji hrať a stále sa cíti mlado: "Iné kluby si myslia, že som 'po záruke', ale ja sa cítim opäť ako chlapec. Vrátil som sa, začínam svoju kariéru. V priebehu Copa America som vedel, že ak sa mi bude dariť, otvorí mi to množstvo dverí," pokračoval.

"Nikto mi neponúkol to, čo som chcel, okrem môjho vysnívaného klubu," ubezpečil Alves. Zdá sa, že obranca je opäť šťastný vo svojej vlasti a ešte niekoľko rokov bude hrávať.

zdroj: marca.com
foto: fcbarcelona.com

Barcaman1

36
2019-09-13 14:18:08

takýto prístup bojovníka by som odporúčil aj nejednému hráčovi terajšieho Barcelonského kádra

Martin77

18
2019-09-13 15:11:09

on byl v Barce min. stejnou hvězdou jako byli Iniesta nebo Xavi a to z pozice pravého záložníka. No snad aspoň podobě na tom bude i Semedo...přál bych mu to.

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.