Rivaldo komentoval aktuálne témy súvisiace s Barcelonou. Bývalý hráč Blaugranas dôrazne odsúdil nedávny incident s Dembélém.

Ousmane Dembélé

"Je dôležité, aby klub disponoval internými mechanizmami, ktoré umožnia trestať hráčov za hlúpe správanie. Mám tým na mysli napríklad zlé vyjadrovanie voči rozhodcovi alebo trénerovi. Nehovorím však len o prípade Dembélého. Ide o každého hráča, ktorý urobí chybu. Hráč musí byť inteligentný a pamätať na to, že odohrať sa má množstvo zápasov. Nemôže nechať svojich spoluhráčov a trénera v takomto rozpoložení."

Legendy pracujú v klube

"Je podstatné, aby sa v klubových štruktúrach našlo miesto pre takých ľudí ako Valdés, Puyol či Xavi. Vyrastali tam a prakticky počas celej svojej kariéry hrali na jednom mieste. Môžu ďalej odovzdávať hodnoty a kultúru Barcelony. Barcelona sa našťastie môže stále spoľahnúť na také osobnosti ako Kluivert či Abidal. Predtým sme tam videli aj Gabriho, Gerarda Lópeza, Pepa Guardiolu, Luisa Enriqueho a mnohých iných. V Barcelone je vždy miesto pre klubové legendy. Je to dôležité pre hráčov aj pre samotný klub. Je to dedičstvo takejto inštitúcie."

Ivan Rakitić

"Ak mužstvo funguje dobre a jeho hra prináša výsledky, je ťažké očakávať, že tréner začne meniť hráčov. Skôr sa snaží udržať víťazné mužstvo. To zase znamená, že iní hráči trávia čas na lavičke viac a niektorí za to ani nemôžu. V prípade Rakitića je to jediný dôvod, prečo od Valverdeho dostáva menej minút. Som však presvedčený, že sa rýchlo vráti do hry a jeho skúsenosti budú na trávniku veľmi užitočné."

zdroj: Betfair
foto: fcbarcelona.com

PETOHOLO93

28
2019-10-11 17:26:53

Hlúpy nadpis ako keby vystrihnutý z portálov typu cas.sk alebo topky...

footballister

16
2019-10-11 18:51:55

Nadpis budí dojem, že Barcelona naozaj uvažuje o potrestaní Dembelého, ale článok je vlastne rozhovor s Rivaldom, ktorý len vyjadruje svoj názor na incident.

Jorgos

5
2019-10-12 07:09:48

Opravdu potřebujeme na články upozorňovat tak zavádějícími nadpisy?

Nalim

3
2019-10-12 08:35:05

Lukas nič vo zlom:
Keďže je Dembo pre mňa, hrou obdivovaný, sledujem všetko písané o ňom.
Nadobudol som dojem, že vyhladávaš uňho všetky negatívne vyjadrenia, asi ho v láske nemáš. Škoda, lebo je mnoho hráčov v Barci, kde je tiež negativizmus chovania na nežiaducej úrovni.
Skús aj u iných... Zdravím Ťa.
PS. Mám 71 rokov a idem dnes hrať oslavný zápas, proti st. pánom Slovana Blatislava.

fofo112

0
2019-10-12 18:16:33

76/77

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.