Katalánci odohrali ďalší vydarený zápas v rade a Malorku na Camp Nou porazili 5:2. Potešil výkon v prvom polčase, kedy sme videli starú dobrú Barcelonu, no aj tento zápas má aspekty, na ktorých je potrebné zapracovať.

Najlepšie: Konečne ofenzívna hra hodná Barcelony

Barcelona v posledných rokoch svojich fanúšikov rozmaznala a možno až príliš. Culés si zvykli, že Blaugranas v zápasoch predvádzali neopakovateľné ofenzívne akcie s množstvo nastrieľaných gólov. Táto hra možno nie vždy priniesla tri body, ale fanúšikov potešila množstvom emócií a radosti. V poslednom čase však práve tento element v hre Kataláncov chýbal, ale dnes hráči na trávniku robili všetko preto, aby si od fanúšikov vyslúžili potlesk. A veru si zaslúžia, minimálne pre predstavenie v prvom dejstve. Fantastický zápas odohral Leo Messi a gól z kopačky, teda z pätičky Luisa Suareza je tým najkrajším za dlhé obdobie.

Najhoršie: Ľahko inkasované góly

Na Camp Nou dnes hralo mužstvo, ktoré doteraz na výjazdoch strelilo len 3 góly. Mallorca má veľké problémy s tvorbou útočných akcií, ale Barcelone dokázala narobiť problémy a dokonca sa zásluhou Budimira dvakrát strelecky presadila. Z veľmi dobrej strany za ukázal Takefusa Kubo. Defenzíva Blaugranas si rozhodne vyžaduje zlepšenie výkonov. Kataláncov totiž čakajú 3 nesmierne ťažké zápasy proti súperom, ktorí dokážu potrestať aj tie najmenšie chyby.

zdroj: forcabarca.sk
foto: facebook

Milan87

31
2019-12-08 00:22:12

GOAT!!!;
Ukáže siestu zlatu loptu a vzápětí ukáže aj prečo ju má. Pred lewandovskym zase messi.
Toto je dovod prečo je GOAT!!!

JAZVA0

13
2019-12-08 00:58:48

A prekonal uplakaného Peenalda v počte hatrickov v LA lige nech žije DIOS

Babuca

15
2019-12-08 06:57:51

Lukásovi/ autor článku: musím ti trocha oponovať. Prvý polčas bol celkom fajn aj výsledkovo ale ! V zápase nepremenilo obrovské množstvo šancí ! Hlavne Suarez. Dal úžasný gól, to je fakt a perfektne si narazil s Messim pri 5. góle ale s prstom v nose mohol dať tiež hattrick. Zdalo sa mi že sa dokonca hneval na niektorých spoluhráčov keď vystrelili oni a neposlali nahrávku jemu . Mali sme pomer striel na bránu 17:3 ! V tomto svetle je 5 gólov trocha málo / aj keď boli prekrásne /. Čo mňa osobne zarazilo bol druhý polčas. Podpriemerný voči možno najslabšiemu mužstvu La Ligy a to doma. Moment na 4:2 / aj chyba Ter Stegena - podbehnutie lopty / akoby mužstvo vôbec nenabudilo, spali. Až Leo to zasa ukľudnil. Takže ja som to videl takto. Nie som hejter len som chcel zmierniť prílišný optimizmus. A máš pravdu ľudia sú rozmaznaní dlhoročnou okulahodiacou hrou FCB ale pre mňa osobne je toto ešte dôležitejšie ako výsledky. S prižmúrením očí za mňa FCB za včerajšok lenva 2-

Martin77

-2
2019-12-08 08:19:11

bože to snad ne... počet gólu je úměrný kolikrát jsme vystřelili? I kdyby jsme vystřeli 100x a dali 5 gólů, tak je to hezký....zase nepřeháněj. No to Suarézovo šaškování na hřišti leze na nervy všem, ale on se na stará kolena měnit nebude obzvláště, když je trenér Valverde a ten si neumí udělat respekt před starou gardou, aby mu domluvil aspoň, že už nekouše protihráče ;-)

Babuca

-4
2019-12-08 06:58:11

oprava: ledva 2-

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.