Katalánsky denník Mundo Deportivo informuje, že Barcelona chce získať Miralema Pjanića v rámci výmeny hráčov, ale súhlasila by aj s kúpou tohto hráča. Novinári majú nové informácie aj o možnom príchode Lautara Martíneza.

Barcelona je rozhodnutá získať do svojich radoch Miralema Pjanića. Klub v súčasnosti rokuje o príchode Bosniaka prostredníctvom výmeny hráčov, ale je ochotný pristúpiť aj ku kúpe hráča. Katalánci na to chcú získať financie z predaja svojich hráčov do iných klubov. O Pjanića však majú záujem aj PSG a Chelsea - tieto kluby ponúkajú Juventusu v rámci výmeny svojich hráčov. Nasser Al-Khelaïfi, prezident PSG, ponúkol hráčovi 5-ročný kontrakt, nie 4-ročný ako Barcelona. PSG miesto Pjanića ponúka Leandra Paredesa a Chelsea zas Jorginha či Emersona.

Blaugranas zároveň rokujú aj o príchode Lautara Martíneza. Aby si uľahčili jeho kúpu, pokúsia sa predať Samuela Umtiti a to aspoň za 30 miliónov eur. Inter má o francúzskeho stopéra dokonca záujem, ale Umtiti sa zas nechce sťahovať do Talianska. Nerazzurri však s hráčom doposiaľ nezačali rokovať, no Barcelona 26-ročnému obrancovi oznámila, že bude analyzovať ponuky. Umtiti chce naďalej zostať v Barcelone, ale ak by musel odísť preferuje Anglicko pred Talianskom.

Inter medzičasom hľadá náhradu za Lautara Martíneza a Maura Icardiho. Medzi možných nástupcov patrí Edinson Cavani a Sandro Tonali. Taliansky klub má okrem toho záujem skôr o Juniora Firpa, než o Nélsona Semeda. Obaja pritom patria medzi hráčov, ktorých chce Barcelona počas leta predať. Katalánci očakávajú z letných odchodov príjmy vo výške 140 miliónov eur. Okrem dvoch spomenutých hráčov sa na prestupovom zozname ocitli aj Rakitić, Umtiti, Vidal, Aleñá a Rafinha.

zdroj: mundodeportivo.es
foto: twitter

Diskusia

9 komentáre
2020-05-20 14:21:21
Chcu Firpa a mi sa chceme silou mocou zbavit Semeda. Ako dobre lebo Firpa si nemozme dovolit stratit. On je nasa buduca hviezda. Zato na pravo zahra aj Roberto 100krat lepsie jak Semedo.

Troska som zamenil mena :D
2020-05-20 14:22:53
Mam taky blbý dojem že zase nikto neodíde a pribudnú nám nepotrebný hráči. Naše vedenie má dlhé vedenie.