Quiqué Setién odpovedal na otázky novinárov na tlačovej konferencii po zápase Barcelony s Villarealom.

Tridente MSG

"Naposledy sme vyskúšali rozostavenie s Riquim Puigom a prinieslo to výsledky. Teraz som bol spokojný s hrou Messiho, Suareza a Griezmanna, ktorí narobili obrancom súpera veľké problémy. Podarilo sa nám hrať dobre na krídlach a zapojiť aj hráčov v strede. Zahrali výborne, toto od nich očakávame. Pred vyrovnaním zo strany Villarrealu sme mali niekoľko dobrých príležitostí. Odchádzame odtiaľto spokojní a myslím si, že moji ofenzívni hráči tiež, pretože boli v dobrej forme a užívali si hru."

Výroky Bartomeua na adresu VAR

"Nebudem to komentovať, ten rozhovor som nepočul. Ak však prezident povedal niečo také, čo by som k tomu mohol dodať?"

Lepšia hra v porovnaní s predchádzajúcimi zápasmi

"Každý zápas je iný. V tomto nám všetko vychádzalo dobre. Hrali sme dobre, útočili sme stredom a krídlami, strieľali sme góly. Niektoré mužstvá nám narobili viac problémov, pretože výborne bránili. Možnože v tom bol problém, pretože túžbu zvíťaziť sme mali vždy. Možnože v tomto zápase sme súpera zaskočili. Rýchlo sme strelili gól a to pomáha. Chcel by som takýmto spôsobom začínať zápasy, ale bohužiaľ to nie je také jednoduché."

Systém VAR

"Fungovaniu systému VAR rozumiem čoraz menej s každým ďalším zápasom. Je to technológia, ktorá mala zabezpečiť, že futbal bude spravodlivejší. V súčasnosti to tak nie je. Opakované zábery sú sledované neraz a všetko záleží od interpretácie rozhodcu. A či neodpískané pokutové kopy pre Getafe a Athletic rozhodnú ligu pre Real? Mám v hlave rôzne myšlienky, ale teraz o tom nebudem hovoriť."

Sergi Roberto

"Odohral skvelý zápas. Po zranení sa vrátil s pozitívnymi ambíciami a energiou. Povedal som mu, aby využíval svoju všestrannosť. Robí to výborne, vždy naplní očakávania."

Priebeh zápasu

"Mali sme dobré momenty, v ktorých sme mali prevahu, vďaka čomu sme strelili góly. Som spokojný, pretože sme potrebovali zahrať takýmto spôsobom. Takto sme mali hrať aj v uplynulých zápasoch, potom by sme boli spokojnejší."

zdroj: marca.com
foto: facebook

Diskusia

5 komentáre
2020-07-06 07:45:38
Včera jednoznačne najlepší Griezmannov zápas za nás, v útoku bol nebezpečný a neskutočne veľa lôpt aj vybojoval. Fakt klobúk dole
Marian Premium
2020-07-06 07:46:58
Majstrom ligy sa stáva VAR.