FC Barcelona vyhrala derby Barcelony vďaka gólu Luisa Suareza, ale nie všetci hráči boli po zápase spokojní. Katalánsky denník Mundo Deportivo informuje, že Ansu Fati bol po zápase s Espanyolom sklamaný, keďže videl svoju prvú červenú kartu v kariére. No spoluhráči ho podporili.

Mladík sa dostal na trávnik na začiatku druhého polčasu, aby mužstvu pomohol na ceste za trojicou bodov, no už po niekoľkých minútach sa porúčal predčasne pod sprchy. Ostatní spoluhráči ho však povzbudzovali a radili mu, aby sa zo svojich chýb poučil. Odchovanec sa v zápase počas jednej z akcií snažil získať loptu od súpera, no spodkom kopačky nepríjemne trafil nohu protihráča. Hoci predtým trafil aj loptu, po ostrom faule na Calera videl po správnosti červenú kartu. Barcelona mala v každom prípade šťastie, pretože momenty na to bol po faule na Piquého vylúčený aj Lozano.

Mundo Deportivo píše, že Fati súpera samozrejme nechcel zraniť. Hlavnému rozhodcovi chcel povedať, že prv trafil loptu, čo signalizoval aj kapitán Messi. V šatni však spoluhráči mladého odchovanca La Masie podporili a ako prvý sa k nemu prihovoril Messi, ktorý mu povedal: "Musíš sa pozerať dopredu". Ansu teraz príde o zápas s Realom Valladolid. Od chvíle obnovenia súťaže bol povolaný na všetky stretnutia až na zápas s Athletic kvôli menším zdravotným problémom.

zdroj: mundodeportivo.es
foto: youtube.com

Diskusia

7 komentáre
2020-07-10 14:28:54
Bartoško ma s nim určite velke biznis plany...inak by chlapec nehraval tak casto za A-tím. Bars by som sa ale mylil.
2020-07-10 14:32:14
Prišiel do zápasu premotivovaný a rovnakým spôsobom išiel aj do toho súboja. Vzhľadom na jeho vek je to pochopiteľné a patrí to ku skúsenostiam hráča. Nemyslím si že sa stalo niečo hrozné, pre chalana to budú cenné skúsenosti do budúcna :)