Kapitán FC Barcelona potiahol mužstvo do štvrťfinále Ligy Majstrov v Lisabone. Lionel Messi bol opäť raz najlepším hráčom zápasu, v ktorom Katalánci porazili taliansky Neapol 3:1. Okrem toho zaznamenal ďalší brilantný gól vo svojej kariére. Jeden z mnohých.

Argentínčan sa dokázal preštrikovať cez piatich hráčov súpera a v páde zakončiť. Počas svojho výletu cez niekoľkých hráčov súpera mal samozrejme aj množstvo šťastia, no zároveň ukázal jednu zo svojich nesmierne cenených predností - ak spadne, okamžite ide späť na nohy a dravo sa prediera za gólom. Je to vlastnosť, ktorá ho zdobí počas celej kariéry a je len veľmi málo futbalistov, ktorí by v podobnej situácii nezostali ležať na trávniku a rozhadzovali by rukami smerom na rozhodcov. Argentínčan sa v každom prípade podľa očakávania opäť postavil a ťahal sólo ďalej až do momentu, kedy v páde presne zakončil. Absolútne bláznivá akcia.

zdroj: youtube.com
foto: youtube.com

Diskusia

2 komentáre
2020-08-09 08:52:16
Messi the goat. Nič viac sa k tomu nedá. Paráda!
2020-08-09 11:10:13
Teraz som si pozrel gol, ktorý dal Leo a pozrel som si ho aspoň 20-krát. To je niečo neskutočné, čo on dokáže. Je to ozaj futbalový Boh.