Novinár Fabrizio Romano vo svojom podcaste 'Here we go' informoval, že Manchester United má stále záujem o služby Ousmane Dembélého, ale problém môžu predstavovať náklady na celú operáciu.

United sa pokúšali získať Dembélé na hosťovanie už počas uplynulého leta, no transfer sa nepodarilo dotiahnuť do konca. Manchester v každom prípade sleduje hráča aj naďalej, ale nemá záujem kúpiť ho za každú cenu. Barcelona však za krídelníka požaduje 70-80 miliónov eur, čo by výrazne zlepšilo stav v klubovej pokladnici, ale pre Červených diablov je to priveľa. Angličania preto preferujú získať Francúza na hosťovanie.

Takéto riešenie je ale málo pravdepodobné. Dembélé začal súčasnú sezónu dobre a postupne si získava dôveru Ronalda Koemana. Vzhľadom na to, že zmluva mu končí už v roku 2022, nemôže si dovoliť poslať ho na hosťovanie, pretože v lete 2021 by na hráčovi zarobila už len málo. Existuje samozrejme možnosť predĺženia vzájomnej spolupráce, no na to je potrebná vôľa z oboch strán a zároveň to závisí od finančnej situácie Barcelony, ktorá nie je dobrá.

Barcelone sa okrem toho zranil Ansu Fati, ktorý vypadol z hry na niekoľko mesiacov a Francisco Trincão sa postupne adaptuje v tíme. Ostatní hráči sa cítia lepšie v strede ihriska a aj keby sa Kataláncom podarilo získať Mamphisa Depaya, Ronald Koeman bude do jarnej časti sezóny potrebovať široký káder, no predovšetkým krídelníka.

zdroj: as.com
foto: twitter

Diskusia

4 komentáre
kluc Premium
2020-11-27 10:01:23
Všetko záleží od toho či sa rozhodne predĺžiť zmluvu s normálnym platom...keď nie tak predať za tú sumu cez zimu a priviesť Depaya, v peknom pluse by sme boli...
2020-11-27 11:59:58
Bez Demba je Barca v prdeli. Leo odíde, alebo sa zraní (vek), Fati sa len formuje, Pedri tiež, Trincao staticky hráč, Braiwathe len bojovník, Griezman je baletka sponová. Ale rád budem sledovať Demba inde, lebo aby hral hádzanú na 100 dotykov do 30 rokov nie je o futbale. ??‍♂️???