Jagoba Arrasate absolvoval tlačovú konferenciu pred zajtrajším zápasom s Barcelonou. Očakáva najlepšiu verziu Blaugranas.

"Barcelona sa pod vedením Ronalda Koemana zmenila, hoci výsledky na to nepoukazujú. Barcelona je lepšia vo všetkom, hrá rýchlejšie a viac fyzicky, preto to zajtra pre nás bude pravdepodobne najťažší zápas v sezóne. V predchádzajúcom roku sme boli schopní využívať presing a hrať si svoje, ale teraz to môže vyzerať inak."

"Bude náročné zopakovať úspech z uplynulej sezóny. Barcelona nie je taká zlá ako ukazuje tabuľka. Je veľmi ťažkým súperom, najmä ak hrá na Camp Nou. Porazila tam už Villarreal aj Betis. Ale na druhej strane nám nikto nemôže vziať našu vôľu a vieru. Chceme ukázať, že sme ťažkým súperom. Keď sme to urobili raz, prečo by sme to nemohli dokázať aj druhýkrát?"

"Musíme mať konkrétny plán a využívať momenty, keď môžeme útočiť a vo zvyšných chvíľach musíme brániť. Ak chceme niečo urobiť, musíme byť odvážni. Hra na trojicu stopérov? Počas tohto týždňa sme to trénovali."

"Strata Davida Garcíu je bolestivá, doteraz hral v každom zápase, ale nemôžeme s tým nič urobiť. Môžeme zahrať s trojicou stopérov, je to jedna z možností. Cruz a Roncaglia tam môžu hrať. Aridane je v kádri, ale je nepravdepodobné, aby sa objavil v základnej zostave. Cíti sa dobre, ale nepracoval dostatočne veľa, aby mohol zajtra odohrať 90 minút."

"Som veľmi spokojný, že Roberto Torres predĺžil zmluvu do roku 2023. Je to skvelá správa pre neho, pre klub aj pre mňa. Robí rozdiel."

"Zápas s Huescou? Druhá polovica nám ukazuje cestu, po ktorej by sme sa mali vydať. Musíme hrať odvážne a donútiť súpera k tomu, aby sa unavil."

zdroj: marca.com as.com mundodeportivo.es
foto: twitter

Diskusia

5 komentáre
2020-11-28 21:45:15
Nezabudni nastoliť zostavu 9 1 a taktiku: hlavne nevchádzať na súperovu pólku :)
2020-11-28 22:21:41
Realu ide karta. :)