Barcelona vo včerajšom zápase proti Stuttgartu podala veľmi dobrý výkon a po góloch Depaya, Demira a Puiga vyhrala 3:0. Griezmann pritom prihral na 2 góly.

Katalánci sú v Nemecku na sústredí už niekoľko dní a včera odohrali prvý prípravný zápas v rámci tohto tréningového kempu. V Mercedes-Benz Arena zdolali domáci Stuttgart a to po kvalitnom výkone. V prvých 20 minútach sme veľa akcie na oboch stranách ihriska nevideli, pískať sa však mohol pokutový kop po zákroku na Depaya. Holanďan v každom prípade penaltu nepotreboval, pretože skóre zápasu otvoril z hry. Výborný pas do šance mu poslal Frenkie De Jong.

Memphis mal prsty aj v druhom góle, keď efektne poslal loptu na Griezmanna, ktorý ponúkol gól Demirovi ako na podnose. Barcelona po tejto akcii viedla 2:0. Tretí gól Blaugranas zaznamenal Riqui Puig v polovici druhého polčasu. Asistenciu si pripísal Antoine Griezmann.

Samotné stretnutie v každom prípade ukázalo, že Depay s Griezmannom vedia na trávniku veľmi dobre spolupracovať a včera sa ukázali v dobrom svetle. Ak Francúz nakoniec zostane na Camp Nou, s Holanďanom sa na trávniku môžu veľmi dobre navzájom dopĺňať.

zdroj: marca.com
foto: twitter

Diskusia

1 komentár
2021-08-01 09:56:38
Predavat Griezmanna je uplna hlupost,treba mu iba plat znizit...na jeho vykonnost a hlavne to,ze odohra sezonu bez zranenia je radost pozerat momentalne...vidiet,ze sa udomacnil....viem si predstavit utok Griezmann-Depay-Messi ked si budu budu menit miesta ako to zvykli robit.