Fanúšikovia a tréner Ronald Koeman netrpezlivo očakávajú návrat Ansu Fatiho a Pedriho do hry. Španielske médiá však pochybujú, že sa obaja mladíci ukážu na ihrisku už v zápase proti Levante, ale krídelník je k návratu bližšie ako sa zdá.

Médiá informovali, že Fati by sa mal ocitnúť na zozname nominovaných hráčov už na zápas proti Levante. Po dlhých mesiacoch bez futbalu. Správy uvádzali, že ani lekári a ani tréneri nevidia dôvod, prečo by Fati nemohol naskočiť do hry. Odchovanec La Masie však bude naskakovať do zápasov postupne. Madridský denník AS tvrdí, že Fati by mohol v zápase proti Levante odohrať približne 20 minút a v základnej zostave by sme ho mohli vidieť v konfrontácii proti Atléticu Madrid. Madridský denník Marca informuje, že rozhodnutie o Fatiho účasti v zápase proti Levante padne až dnes po tréningu a rozhovore medzi hráčmi, lekármi a trénerským štábom. Barcelona v každom prípade nutne potrebuje posilniť ofenzívu, nakoľko v posledných troch zápasoch strelila len jeden gól.

Pedriho situácia je iná. Ten má len malú šancu, že bude povolaný už na zápas proti Levante. Záložník stále netrénuje s mužstvom a všetko bude závisieť od toho ako bude vyzerať jeho stav dnes. AS špekuluje, že stredopoliar potrebuje ešte niekoľko dní rehabilitácie. Medzičasom má Koeman čoraz väčšie problémy so zložením už aj záložnej formácie, pretože Frenkie de Jong vypadol z hry kvôli červenej karte, ktorú dostal v zápase proti Cádizu. Katalánsky denník Mundo Deportivo informuje, že Pedri sa nachádza vo finálnej fáze rehabilitácie, podobne ako Jordi Alba a predsa je tak možné, že sa obaja stihnú zotaviť už na zajtrajšie stretnutie. Na návrat zvyšných zranených hráčov si budeme musieť počkať trochu dlhšie.

zdroj: as.com sport.es mundodeportivo.es
foto: Shutterstock

Diskusia

2 komentáre
2021-09-25 09:31:36
Ansu, zachráň nás!
2021-09-25 10:57:39
Dúfam, že barcelonskí "geniálni" fyzioterapeuti aspoň teraz nepochybia...