Sergio Agüero sa prvýkrát objavil na verejnosti od začiatku novembra, kedy mal počas zápasu proti Alavesu problémy so srdcom. Srdcová arytmia vyvoláva množstvo otáznikov v súvislosti s tým, či Argentínec bude vôbec pokračovať v kariére ďalej alebo ju predčasne ukončí.

V súčasnosti je jasné, že hrať nebude minimálne do februára. Agüero sa v piatok prvýkrát od zápasu proti Alavésu objavil na svojom kanáli na Twitchi a o svojej budúcnosti prezradil len málo: "Nebudem o tom veľa hovoriť," povedal Agüero. "Už viete, že som v pohode a chcel by som vám všetkým poďakovať za podporu, ktorú som dostal prostredníctvom sociálnych sietí a ďalších formátov," povedal.

"Mnoho ľudí mi písalo, takže im chcem poďakovať. O tejto téme nebudem hovoriť veľa, len že si vychutnám zápas Kru [jeho e-šport tím; pozn. red.] a nič viac. Ďakujem, že ma podporujete," uviedol útočník.

Madridský denník Marca k téme dodal, že Argentínec by sa mal zúčastniť tlačovej konferencie, na ktorej odhalí akčný plán týkajúci sa jeho kariéry. Dátum tlačovky však zatiaľ nebol stanovený.

zdroj: marca.com
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

3 komentáre
2021-12-04 13:47:29
Tak snad se mu podaří připsat si ještě pár zápasů v dresu Barcelony. Tohle by byl smutný konec a navíc určitě na to ještě má a hodně by nám pomohl ?
2021-12-04 14:18:57
Nechápem prečo sa to tak tají ak fakt ide ukončiť kariéru kvôli zdravotnému stavu je to smutné ale prečo to na rovinu nepovedať?