Španielsko vo včerajšom zápase porazilo Albánsko 2:1 a oslávilo tak návrat La Roja do Katalánska. Kľúčovú úlohu pri triumfe zverencov Luisa Enriqueho zohrali hráči FC Barcelona: Ferran Torres, Pedri, Gavi, Éric García a v druhom polčase nastúpil Jordi Alba. Torres strelil gól, Alba asistoval Danimu Olmovi v 90. minúte stretnutia. Včerajší zápas začínala v drese Španielska až štvorica hráčov Blaugranas a to sa naposledy stalo 25. júna 2018 (Piqué, Alba, Busquets, Iniesta).

Reprezentácia Španielska odohrala v Katalánsku prvý zápas za posledných 18 rokov a hráči Barcelony boli na trávniku rozhodujúci. Na RCDE Stadium si výhru La Roja 2:1 nad Albánskom pozrelo 35 000 fanúšikov. Víťazný gól strelil fantastickou strelou Dani Olmo a výsledok duelu otváral Ferran Torres. V druhom polčase sa na trávnik dostal aj Jordi Alba, ktorý prihral Olmovi na gól. Ten je mimochodom odchovancom La Masie.

Ferran Torres - strelec

Luis Enrique sa od prvej minúty rozhodol staviť na Érica Garcíu, Pedriho, Gaviho a Ferrana Torresa z Barcelony a proti tomu nemožno nič namietať. Najväčšiu pochvalu si vyslúžil práve Ferran Torres, ktorý stretnutie začal na pravom krídle a neskôr sa presunul do stredu útoku. Práve ako hrotový útočník aj otvoril skóre stretnutia, keď výborne využil prihrávku Yeremyho Pinu. Ferran strelil už svoj 13. gól len v 23 zápasoch za La Roja. Pre reprezentáciu Španielska je kľúčovým hráčom, rovnako aj pre Xaviho Barcelonu a jeho čísla hovoria jasnou rečou.

Tento článok je exkluzívny obsah ForcaBarca

Diskusia

1 komentár
2022-03-27 21:50:58
Olmo ma tusim na tieto goly patent, nebol to jeho takyto prvy.....