Bayer Leverkusen získal titul v Bundeslige, káder vyzerá slabo... Bayern Mníchov potrebuje posily a v lete vyrazí na trh so 150 miliónmi eur, ktoré má v pokladnici a ktoré získa z predaja svojich hráčov. Relevo informuje, že nemecký celok si vyhliadol Frenkieho de Jonga.

Barcelona je jedným z cieľov, na ktoré by sa mal Bayern zamerať, pokiaľ ide o posily. Veľa sa hovorilo o ponukách na Ronalda Arauja a teraz sa opäť vrátila téma Frenkieho de Jonga, o ktorého sa Bavori zaujímali už pred rokom. Operácia však bude komplikovaná, pretože samotný Holanďan sa nechce sťahovať z Barcelony, kde má miesto v základnej zostave prakticky od svojho prvého dňa v klube.

V budúcej sezóne sa Frenkieho plat vďaka bonusom zvýši na 18 miliónov eur. Barcelona medzitým potrebuje peniaze a mohla by byť v pokušení uskutočniť veľký predaj, pričom okrem Raphinhu a Arauja by sa speňažil aj De Jong. V klube vedia, že by mohli získať aspoň 60 alebo 70 miliónov, čo by vyriešilo veľa problémov.

Navyše, stred poľa Barcelony je zásobený hráčmi ako Gavi, Pedri, Fermín a Gündoğan. Okrem toho je Barça jedným z klubov, ktoré majú záujem o príchod Aleixa Garcíu za približne 15 miliónov eur. Od dnešného dňa môžeme s istotou povedať, že Bayern sa určite pokúsi niekoho z klubu získať. Bude úspešný? Ťažko súdiť, ale určite bude Frenkie jedným z cieľov bavorského tímu.

zdroj: relevo
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

2 komentáre
2024-04-20 07:46:39
Teraz by sa zdalo,že áno,nie je v bohvieakej forme,ale je po zranení,výpadok herneho cyklu,musí cítiť,ale,keď bude DM,bude oslobodený a bude hrať vyššie,čo mu viac sedí.
2024-04-20 09:38:35
Není na prodej!!!!