Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2020-12-04 09:51:27
Osobne sa mi velmi paci jeho pristup v zápasoch..... Ano zatial sa hralo so,, slabsimi,, supermi....
Klub by sa konecne mohol uvedomit ze treba davat priestor mladym s akademie ktora je podla mna velmi kvalitna... A nie kupovat predražených hracov kolo 30tky....alebo takych ktory maju problem s adaptaciu na system barci..... Mlady su kvalitný len potrebuju herny cas,podporu, ked budu kukat len na zapasy z lavicky s prepacenim trt z nich bude.... Skoda ze klub si uvedomuje väčšinou ake talenty ma az ked je najhoršie.... Neprajem nic zle nikomu ale pique by sa tak skoro nemusle vratit nech maju priestor mlady... Nech je zdravý ale nech sa nevracia tak skoro.... Mlady maju vacsiu motivaciu podavat výkony ako stari co uz maju tolko za sebou odskakane....
Ideal.... Dest-araujo/mingueza-lenglet-alba..
2020-12-04 10:12:18
ozaj zatiaľ kvalitný hráč,držím palce
2020-12-04 10:28:38
Aspoň môžme v zime skúsiť ak tak keď už Garciu zadarmo a v zime hroťáka lebo neviem či to Braithwaite bude zvládať furt. Škoda že v Bčku nemáme dobrých útočníkov.
2020-12-04 10:58:53
Jsem za něj rád. Je jasné, že přijdou nějaké chyby, ale je třeba ho podržet. Pique s Lengletem už těch chyb udělali mraky. Koeman to určitě provětral, dostávají šanci mladí, ale vrásky mi stále dělá střed zálohy, což je vlastně nejkritičtější místo. Pokud se nedej bože zraní De Jong, tak by s největší pravděpodobností hrál střed Pjanič a Busquets a to by proti silným soupeřům mohl být těžký průser. Je potřeba, aby v tom středu dostával více šancí Aleňa (který má skvělý klid na míči). Puig by taky mohl dostávat o malinko víc příležitostí, líbí se mi u něj ta drzost, kdy se snaží vždy vymyslet něco směrem dopředu. Zatím největším zklamáním je pro mě Trincao, ale věřím, že se ještě taky ukáže :)
2020-12-04 16:01:27
Na útočníka by sme mohli skúsiť manaja