Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2020-12-17 18:40:48
Aj na dedine v piatej lige sa hrac pri problemoch rozhoduje sam ci to este skusi,alebo sa pyta na striedanie.Ani Dembo nema skener zabudovany v ociach aby si priamo na ihrisku presvietil sval a videl ze je natiahnuty,rozhodol sa dalej hrat tak hral,ak by kazdy hrac hned pri neakom pichnuti v nohe sa pytal dolu tak aj tych pet striedani co ma trener k dispizicii by bolo malo.
2020-12-17 19:06:40
no ved presne o tom je clanok, ze sa rozhodol na kokot. a nie prvy krat.
a porovnavat piatoligovu dedinu s top svetovou urovnou je jaksi odveci.
2020-12-17 20:55:22
Dembele sa očividne tých zranený nadobro nezbaví, čo je škoda, ale pokiaľ nebude zranený ako v minulých sezónach, keď vynechával mesiace a mesiace, tak nemám nič proti aby ostal. Každý sa pár krát zraní a u Demba to platí dvojnásobne, ale to čo dáva tímu nám vie momentálne zabezpečiť už len Fati. Dembo sa nám už pomaly za týždeň, dva vráti, takže verme, že odohrá čo najviac. Prv ako predaj Demba by mali riešiť predaje Griezmanna a Coutinha konečne, lebo tí nedokážu hrať spolu. Aj keby Messi odíde, tak jeden z nich musí preč, aj keď lepšie keď pôjdu obidvaja, lebo už aj Pedri sa derie do stredu viac a viac. Speňažiť Griezmanna a Coutinha, možno aj Pjaniča s Lengletom a kúpiť hrot, záložníka a stopéra ...to potrebujeme.
2020-12-17 21:32:30
Ja si myslím, že to môže byť možno aj v tom, že strašne veľmi chce hrať a vníma, že sú od neho veľké očakávania a veľmi sa snaží ich naplniť. Pri toľkých zraneniach by som sa mu nečudoval na jednej strane, ale na druhej strane už by mohol pochopiť, že jediná cesta ako hrať je, že sa musí úplne doliečiť aj na úkor toho že bude dlho preč, ale potom keď už sa úplne dolieči bude môcť dlhšie hrať. Ale sú to len moje dohady. Vôbec by som sa nečudoval keby jednoducho jeho telo už nebolo stavané na väčšiu záťaž.
2020-12-17 21:55:55
Ejha vsetci su tu experti, kondicni treneri, sportovi fyzioterapeuti... Profesionalny sport je jedna velka bolest! Sportovci musia prekonavat bolesti kazdy den. Preto sa Dembelemu tazko hodnoti ci su jeho problemy vazne alebo nie. Naviac rolu tu hra urcite psychika kedy si chce sam vsugerovat ze to zranenie nema, kedze ich ma tak vela
2020-12-18 08:34:50
Akonáhle sa uzdraví treba ho predať. Neustále zraneného hráča Barca naozaj nepotrebuje. Je však otázne kto by ho kúpil s takou vizitkou...hráča na PN každé tri-štyri týždne a tie absencie sú niekoľko týždňové až niekoľko mesačné. Jeho nákup hodnotím ako jeden z najhorších za posledných 5 rokov.