Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2022-05-11 07:42:27
Druhe miesto si uz udrzime. Popravde som sa toho trocha bal v polke sezony, ci sa to podari, ale nastastie to vyslo.

Treba sa poriadne pripraviť na novú sezónu a určite by bolo dobré keby sme sa prekonali.

Za mna ciel v LM - postup zo skupiny

V La Lige - drzat krok s najlepsim v boji o titul

CdR - pokusit sa vyhrat

Superpohar - vyhra
2022-05-11 07:50:26
Po prvom polčase som si spomenul na výrok Vinca Lukáča po jednom (chválabohu len jednom)nevydarenom zápase našej hokejovej repre na OH: "Po prvej tretine ma boleli oči, po druhej som dostal zápal." Ja som dostal zápal očí už po 1. polčase. To, čo naši predvádzali, to som už dávno nevidel - chaos, nespočetné straty lopty, prehraté súboje, kiksy, aké sú len v nižšej triede na dedine. Už sa ozýval aj piskot a včera si ho zaslúžili. Včera úradoval Araujo, pripadal mi ako v podnapilom stave, hrubky, prihrávky súperovi, dezorientácia, ktorá viedla nakoniec k jeho zraneniu, lebo zrazil sa s vlastným hráčom. Bol zrelý na striedanie už v polčase, lebo bol pre nás nebezpečím a aj pre seba. Stane sa, nevstal asi dobrou nohou z postele, aj on má právo na deň blbec. Nebol však jediný, zápas nevyšiel ani Ferranovi. Keď je tam Busi, tak lopty idú cez neho, teraz v 1. polčase bol FDJ tiež voľný v strede, ale ignorovali ho a nastala dezorganizácia. Ešte, že tam bol Dembele.
2022-05-11 08:00:51
Stale dokola opakuje Xavi,že nesmíme ztácet míč a musíme ho držet na svých kopačkách.Ano nesmíme ho ztácet zbytečnýma nahravkama dozadu a jako vcera namazat několikrát soupeři na gol.Ale do utoku přeci musí přijit i riskatnější přihrávka ,jinak soupeře nikdy nepřekvapime.Musíme hru zrychlit a dávat prunikové přihrávky jako včera Aubameyang s Dembélém při golu.
2022-05-11 08:37:30
3 góly super, 3 body super, ale trpěl jsem. Tolik nepřesnosti, ztrát. Kdyby Celta proměnila nějakou tu šanci, to by zase bylo horko.