Tréner Barcelony Pep Guardiola sa na včerajšej tlačovej konferencii pokúsil zmierniť dôležitosť tohtoročného El Clásica, ktoré je na programe 29. novembra, keď vyhlásil že, toto stretnutie je len tak dôležité ako to posledné v uplynulej sezóne, no "vyzerá to ako by mal nastať koniec sveta."

Rodák zo Santpedor nebol na túto tému príliš zhovorčivý ani včera, keď o výkonoch Realu Madrid v posledných zápasoch toho veľa nepovedal. Ticho ostal aj na otázku ohľadom pondelkového dátumu výkopu tohto naslávnejšieho derby a podotkol, že by sa radšej rozprával na tému zápasu s Almeríou, ktorý je na programe už tento víkend v sobotu.

"Kvôli všetkému o čom sa pred týmto zápasom hovorí by bolo lepšie ak by sa o tom nerozprávalo vôbec. To najlepšie v tomto okamihu je práve ticho," povedal.

"Nechcem diskutovať ani o Cristianovi Ronaldovi ani o Reale Madrid. Som sebec. Chcem však viac počuť o Almeríi, pretože ich nechcem podceniť. Zdá sa ako by každé El Clásico bolo to posledné a takisto sa zdá, že potom sa skončí celý svet. Jediné čo môžeme urobiť, je posnažiť sa o vynikajúci zápas."

zdroj: goal.com

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.