Toni Freixa predstavil svoju kandidátku na prezidenta FC Barcelona pod mottom „Sabem a què juguem“ (vieme čo hráme).

Toni Freixa predstavil oficiálne svoju kandidatúru na prezidenta FC Barcelona. Freixa priznal, že „ukončili sme sezónu, ktorá bola úspešná na športovej úrovni a nepokojná na tej inštitucionálnej“, ale neskrýval svoju nespokojnosť s prácou istej časti direktívy.

Freixa ďalej dodal, že „v direktíve sme nedosiahli požadovanú úroveň“ a preto predstavuje „návrh vedenia, ktorý Klub potrebuje, aby mohli s najlepšou solventnosťou prekonať výzvy v najbližších 6 rokoch“.

Toto je 11 bodov „Sabem a què juguem“:

Hráme, aby sme chránili La Masía. Športová budúcnosť klubu prechádza cez ňu a preto z nej musíme urobiť náš základný kameň.

Hráme, aby sme riadili s citom a zodpovednosťou. Direktíva sa musí naplno venovať riadeniu klubu.

Hráme, aby sme pozdvihli značku „Soci“. Oni sú hlavným aktívom a chceme zlepšiť služby, ktoré v súčasnej dobe dostávajú.

Hráme, aby sme prísne bránili Klub. Musíme zabezpečiť mechanizmy pre správne inštitucionálne vedenie.

Hráme, aby sme ukončili všetky trestné stíhania Klubu.

Hráme, aby sme zo značky Barça urobili najlepšiu na svete.

Hráme, aby sme vytvorili čo najlepšie fandenie. Hráči si zaslúžia aby Klub urobil čo najviac preto, aby skandovanie bolo čo najlepšie.

Hráme, aby sme posilnili ostatné sekcie a aby sme zaplnili Palau (Blaugrana). Všetky naše sekcie robia z nášho Klubu svetový unikát.

Hráme, aby sme zabezpečili obstojné Espai Barça. Estadi, Palau a okolie potrebujú výraznú obnovu a zlepšenie.

Hráme, aby sme otvorili Klub pre Soci. Zrealizujeme programy s dôrazom na potreby Soci bez toho, aby sme zanedbávali iné okolnosti.

Hráme, aby sme regenerovali Klub zvnútra. Naše skúsenosti a znalosti nám umožňujú pokračovať v práci, aby Barça bol najlepší klub na svete.

Zdroj: sport.es

Foto: sport.es

Aministrator

36
2015-06-10 19:34:29

Bartomeua by som aktuálne nemenil, pod nim sa to ustálilo a vie zažehnať problemy. Navyše vyjednal 60 Mega ročne od Qataru to je najviac na svete a 2x tolko co sme mali to je fakt bomba tolko ma len MU

cruyff

-9
2015-06-10 19:42:05

po prečítaní tejto 11-tky ma to len utvrdzuje v tom, že v klube fcb sa pod pokrievkou diali veci, ktoré poriadne nahlodávali jeho hodnoty. Prachy niektorým zlepili oči a namiesto toho, aby zhodnocovali značku FCB a držali sa hesla ,,sme viac než klub,, si budovali svoj image. Ak tieto veci v klube chýbajú, o ktorých píše Toni, tak sa nečudujeme, že klub nespájal, ale rozdeľoval. Keď som bol na prvom kongrese fcb s našou penya sk, tak ma pri stretnutí s Tonim napadla myšlienka ,, ten chlap tam nepasuje,, a nemýlil som sa..držím palce zdravým mšlienkam...visca..

marek499

7
2015-06-10 19:42:08

Vlastně chtějí dokázat všechno.. Na rozjetý stroj bych nechytal, ale kdo ví co budoucnost přinese :) Můžeme se jen těšit a doufat.

Alialigador54

-4
2015-06-10 19:46:10

Vie niekto preco Bartomeu odstupil ?

Aministrator

30
2015-06-10 19:57:55

lebo vyhlasil volby a chce znova kandidovať..čo si bol v kome od decembra? :D

zigi24

5
2015-06-10 20:21:10

:D

Marian

2
2015-06-10 21:42:00

si zabil : D

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.