Josép Maria Bartomeu sa v rozhlasovej stanici COM Rádio vyjadril na tému predĺženia zmluvy s Danim Alvesom či Andonim Zubizarretom a taktiež okomentoval transfer Jona Torala do Arsenalu.

Bartomeu, ktorý v FC Barcelona zastáva pozíciu viceprezidenta pre športové záležitosti včera upokojoval všetkých fanúšikov klubu, keď povedal, že rokovania medzi klubom a Alvesom o predĺžení kontraktu budú mať "šťastný koniec". "Nevidím žiaden dôvod, aby nepredĺžil. Veci idú správnym smerom. Som optimista, pretože tak my ako aj Alves chceme, aby v mužstve zostal," povedal v programe Què has dinat v COM Rádiu.

Po podpísaní novej zmluvy od Pepa Guardiolu, Bartomeu pochválil prácu Andoniho Zubizarretu, ktorého pracovný pomer "skončí 30. júna, no ak nikto nič nepovie, bude automaticky predĺžený o ďalšie dva roky. Nebudeme však čakať a určite to preberieme skôr ako v júni. Je to veľmi dôležitá vec na to, aby sa predlžovala len automaticky." Viceprezident dodal, že "Zubizarreta vykonáva svoju prácu dobre a úspešne s veľkým ohlasom."

Pri téme podpisovania zmlúv ešte zostaneme. Horúcou témou je v posledných dňoch prestup Jona Miquela Torala do Arsenalu a v tomto prípade bol Bartomeu dôrazný. "Nie je to tak, že Barcelona si nemôže dovoliť takýto typ ponuky, ale klub takúto politiku neuznáva. Ak má daná osoba v tom veku návrhy z iných miest, kde jej zaplatia viac, nechceme do toho zasahovať. Jednalo by sa o komerčný vývoj mladých hráčov."

zdroj: elmundodeportivo.es

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.