Katalánsky veľkoklub a bývalý hviezdny futbalista Barcy Ronaldinho sa oficiálne dohodli na opätovnej vzájomnej spolupráci. Legendárny brazílsky loptový kúzelník bude reprezentovať FC Barcelona na viacerých oficiálnych výpravách.

FC Barcelona a Ronaldinho dospeli k dohode, pričom sa tak brazílsky rodák stáva klubovým veľvyslancom a reprezentantom na rôznych nadchádzajúcich akciách a aktivitách. Ronaldinho tiež bude súčasťou projektu legiend, tímu bývalých populárnych futbalistov, ktorí prostredníctvom zápasov po celom svete pomôžu globalizovať značku Barcy. Zúčastní sa návštev rôznych kliník, tréningov, inštitucionálnych udalostí a mnohých ďalších aktivít, ktoré bude klub organizovať.

Prostredníctvom FCBEscoly sa FC Barcelona a Ronaldinho budú usilovať o hľadanie rozličných spôsobov spolupráce, pokiaľ ide o zveľaďovanie mena spoločnosti i akadémie. Hráč sa taktiež zúčastní otváracích ceremeniálov na vybraných školách a svoje skúsenosti bude zdieľať s mladými futbalistami. Medzi povinnosti bývalého futbalistu PSG či Milána budú patriť aj projekty s organizáciou UNICEF. Pomoc pri tréningu vychádzajúcich hviezd na druhej strane poskytne pri projekte Masia 360.

Oficiálne sa obe strany ku spolupráci prihlásia v piatok o 17:30 v útrobách štadiónu Camp Nou, kde nebude chýbať okrem Ronaldinha ani prezident Barcy Josep María Bartomeu. Následne dostanú príležitosť na otázky a fotografie i médiá.

TIP | Ronaldinho: V PSG sa to všetko začalo (rozhovor)

Zdroj: fcbarcelona.com
Foto: archív, fcbarcelona.com

Mirakva

11
2017-02-03 15:01:12

Mám radosť

Maskaral

10
2017-02-03 15:05:11

Keby zahral za nás ešte aspoň jarnú časť :)

GabrielSVK

11
2017-02-03 15:27:33

To by bol útok... Messi, Suarez, Ronaldinho, Neymar :D

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.