Ernesto Valverde odpovedal pred zápasom s Gironou na tlačovej konferencii na otázky novinárov. Tých zaujímal predovšetkým jeho názor na prekvapivé ligové zaváhania Realu Madrid, no ústrednou témou bolo samozrejme derby.

Päť výhier v lige

"Darí sa nám a našim zámerom je predĺžiť túto víťaznú jazdu, dokedy budeme môcť. Vyhrali sme prvých päť zápasov a nechceme poľaviť. Pred nami však stojí ďalší tím a nikdy neviete, ako sa bude zápas vyvíjať alebo aké problémy sa objavia, môže sa stať niečo, čo nebudete vedieť vyriešiť, ale ako hovorím, našim cieľom je pokračovať týmto spôsobom. Sezóna sa len začala a počas roka bude ešte mnoho vzostupov a pádov."

Girona

"Budú bojovať. Musíte vedieť ako hrať tieto typy zápasov, viete, aké sú derby. Doma majú mimoriadnu motiváciu vďaka fanúšikom za chrbtom. Doteraz odohrali niekoľko naozaj dobrých stretnutí, napríklad proti Atléticu Madrid alebo Málage, takže budeme veľmi opatrní. Pre nás sú zásadné tri body."

Odpočinok pre Messiho

"Ten okamih neprišiel a ani o tom nepremýšľam (úsmev). Hráč, ktorý strelí v jednom zápase štyri góly, zvyčajne v tom ďalšom nechýba. To sa pri mne nikdy nestalo... Leove čísla ukazujú, že je v špičkovej forme a chceme, aby to takto pokračovalo. Je rozhodujúci. Vidíme niečo jedinečné, robí to týždeň čo týždeň. Dokázal veci, o ktorých si ľudia myslia, že už nikto iný nedokáže."

Špatné výsledky Realu Madrid

"Je pre mňa ťažké odpovedať na otázky o Madride. Nečakal som takýto začiatok. Mám oči na všetkých našich súperoch, prehrali zápasy, ale my ich ešte prehráme takisto. Niektoré tímy budú v kríze, iné sa z nej dostanú. Potom príde jeseň, zima, jar... Neviem ako sa vyrovnať s každou krízou, pred mesiacom to isté hovorili o nás. Vždy sa niečo rozoberá, no mňa zaujíma iba môj tím."

Luis Suárez

"Po zranení odohral s národným tímom každú minútu a potom zas s nami. V poslednom zápase oddychoval, ale proti Girone s ním počítame."

Mascherano

"Pre tím je z každého pohľadu veľmi dôležitým hráčom."

zdroj: fcbarcelona.com

foto: twitter.com

galibier

23
2017-09-23 09:10:58

takze podla slov Valverdeho dnes by mohol utok vyzerat aj Messi,L.Suarez,D.Suarez.

Alek

7
2017-09-23 12:11:58

Nemal by hrat d. Suarez v utoku minuly zapas sa stale vracal s loptou do zadu chybalou to co robil ney. Po ciare daco skusit a mastit do utoku l. Denis je proste zaloznik ktory vie dat aj gol.

SamSon

3
2017-09-23 13:26:08

Vidno že Erni vie že bez Lea sme polovičný.. spravil z neho opäť falošnú deviatku.. je to pozícia ktorá podľa mňa Leovi sadne viacej.. uvidíme ako vyrieši problém so Suarezom keďže na krídle nevyužije svoj potenciál strieľať góly.... možno by bola dobré rozostavenie 4-4-2 s tym že by Messi hral viacej nižšie a Dembele so Suarezom by hrali útok (ked sa Dembele samozrejme vráti,dovtedy by tam mohol byť Deulofeu alebo Denis)

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.