Tretie víťazstvo FC Barcelona v tohtoročnej edícii Ligy Majstrov sa po Piquého vylúčení nerodilo ľahko, no mužstvo okolo Lea Messiho to nakoniec zvládlo na výbornú. Po zápase priebeh stretnutia komentoval Sergi Roberto, Gerard Deulofeu aj Lucas Digne.

Zápas

"Začali sme dobre, útočili sme a mali sme gólové príležitosti. Súper sa uzavrel pred vlastným pokutovým územím, no loptu sme kontrolovali my. Súper sa snažil útočiť na protiútoky, ale zápas sme kontrolovali a vyhrali."

Dobrá séria

"Naše pocity sú pozitívne, neprehrali sme ani v lige, ani v Lige Majstrov. V práci musíme pokračovať. Škoda, že sme inkasovali gól, ale naša defenzíva je solídna."

Messi

"Chýbajú superlatívy, ale sme Lea mohli opísať. Leo je najlepší v histórii. Trénovať a hrať s ním je pre nás cťou. Tešíme sa, že ho v našom tíme máme."

Piqué

"V priebehu akcie nemyslel na to, že má žltú kartu a chcel streliť gól. Konal inštinktívne."

Gerard Deulofeu

Vylúčenie Piquého

"Škoda tej situácie, no najdôležitejšie je víťazstvo tímu."

Hra

"Musíme ísť aj naďalej po tejto ceste a využívať svoje prednosti v útoku. Keď mám zápal pre hru, darí sa mi lepšie. V Barcelone nie je jednoduché odohrať veľa zápasov, ale od Ernesta Valverdeho dostávam šance."

Zlatá lopta

"Sústredíme sa na našu cestu a naše súťaže, no pre mňa je jasné to, že najlepší je Leo. Som nadšený, že s ním hrávam."

Tvrdá práca

"Pokiaľ sa v zápasoch nedostanete na trávnik, musíte pracovať každý deň. Ak má tréner stiahne dole, tak preto, lebo niečo robím zle alebo to môžem robiť lepšie. Musím aj naďalej hrať tak ako proti Atléticu či ako dnes."

MS v Rusku

"Zostalo ešte veľa času, pred nami je množstvo zápasov, no samozrejme by som chcel byť v reprezentácii. Som si istý, že ak naďalej budem hrať tak ako dokážem, budem sa môcť do reprezentácie vrátiť a na MS vycestovať."

Lucas Digne

Gól

"Ak môžem tímu pomôcť aj takýmto spôsobom, tak skvelé, ale podstatné je víťazstvo. Všetci hráči idú naplno, aby sme vyhrali všetky trofeje."

Messi

"Je najlepší na svete a dokazuje to dennodenne."

Valverde

"Odvádza kvantum dobrej práce. Doteraz sme vyhrávali všetko a z časti je to zásluha práce Valverdeho a realizačného tímu."

Ďalšia práca

"Robím všetko, aby som sa nachádzal v plánoch trénera. Budem pracovať aj naďalej."

Digne prežil teroristické útoky v Barcelone zblízka

"Nechcem o tom hovoriť."

zdroj: marca.com as.com
foto: marca.com as.com

jokerito

6
2017-10-19 12:56:16

Zdá sa mi to, alebo sa začala nejaká Leova kampaň za Zlatú loptu? Po každom zápase v každom rozhovore je spomenutý každým hráčom aj trénerom. Nie že by mi to vadilo :)

petrarcha

8
2017-10-19 13:04:41

To su čisto odpovede na otázky novinárov.

jokerito

3
2017-10-19 13:13:25

Ja viem, ale proste som si všimol , že sa teraz na neho pýtajú v každom interview.

DonAndres26

3
2017-10-19 13:21:47

Presne to som chcel napísať

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.