Prestup Mascherana do Hebei China Fortuna má byť oznámeý v najbližších dňoch. Trénerom čínskeho klubu je fanúšikom v Európe dobre známy Manuel Pellegrini. A Čiľan je názoru, že Mascherano si v čínskej lige poradí.

Prestup otázka dní

"S veľkou pravdepodobnosťou sa k nám pripojí. Situáciu Javiera Mascherana v Barcelone sledujeme, ale pre mňa je to veľmi zaujímavý hráč. Práve pod mojim vedením debutoval v argentínskej lige vo farbách River Plate. Mascherano je prirodzený líder a myslím si, že v mojom tíme a čínskej lige si poradí výnimočne."

Paulinho

"Čínska liga nepatrí medzi svetovú špičku, ale je vyrovnaná, pretože kluby hrajú na podobnej úrovni. Schopnosti domácich hráčov sú zvyčajne vyrovnané, ale keď tu prídu hráči ako Paulinho, robia rozdiel. Vedel som, že v Barcelone si poradí. Poznal som ho už počas čias v Tottenhame, hoci tam nehrával pravidelne. Je veľmi dynamický a má ťah na bránku, takže jeho úspech v Španielsku ma neprekvapuje."

zdroj: marca.com
foto: marca.com

babuca03

2
2018-01-20 12:50:03

Viem že je to otázka trocha mimo: Admini pred 3 hodinami sa objavila správa že o dohode medzi Barcou a AtlMadrid že Grizy príde v leta , čo vy nato ???

Jackopz

5
2018-01-20 13:00:10

Na jednu stranu zbytočné, kedže už teraz máme výborný káder a veľa hviezd nerobí vždy dobrotu. Na druhú, Griezmann je hráč v dobrom veku, veľmi inteligentný na ihrisku a jeden z tých čo dokážu zvrátiť priebeh zápasov.

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.