Cesc Fabregas si zahral na šampionátoch v rokoch 2006, 2010 a aj v roku 2014 v Brazílii, no Julen Lopetegui ho na mundial do Ruska nenominoval. Odchovanec Barcelony si s týmto trénerom jednoducho nesadol, no jeho odchod zo stoličky trénera La Roja ho potešil.

Lopetegui na lavičke Španielska neskončil úplne šťastne, keď ho federácia kvôli jeho ťahom s Realom Madrid uvoľnila len pár dní pred začiatkom Majstrovstiev sveta v Rusku. Fabregasa však táto skutočnosť potešila, pretože má opäť šancu obliecť na seba najcennejší dres.

"Keď Lopetegui predĺžil, už som sa s reprezentáciou prakticky rozlúčil. A teraz to, čo sa stalo, sa stalo, dvere sa opäť otvorili pre všetkých hráčov, v ktorých Lopetegui neveril," uviedol stredopoliar v rozhovore pre rádio Marca.

Fabregas v rozhovore tiež priznal, že ho veľmi mrzí, že v reprezentácii na šampionáte v Rusku chýba.

"Bol by to môj štvrtý šampionát a veľmi by ma to potešilo, ale nakoniec som tam nemohol byť."

zdroj: marca.com
foto: marca.com

frkmrk

16
2018-06-23 20:38:01

Prepacte mi,ale chcem mimo tuto temu reagovat na system WAR ,j podla mna je to system pomerne dobry, ale aj tam sedia rozhodcovia ktori dokazu ovplyvnit zapas tak, ako komu chcu,teraz sledujem zapas Nem.-Svedsko a v 13 min neodpiskana jasna penalta proti Nem. ked bol faul na Sv. hraca v pok. uzemi a mam dojem,ze v zapase Port-Span.zas naopak, nemala byt penalta ktoru premenil Ronaldo,takze mam obavi,ze ked to bude zavedene ci v domacich ligach, alebo v LM,mozu byt vysledky ovplyvnovane, podla potreby pre koho,este by som dodal, ze rozhodcovia v polcase by si mali pozriet zaznam krit. momentov a dodatocne nariadit pok. kop.mozno by to bolo az potom spravodlivejsie a k tomuto zapasu:aj hl. arbiter Poliak, aj pri WAR systeme pritomny Poliak.

erdzo

16
2018-06-23 21:18:23

Dodatočné nariadenie pokutových kopov v polke zápasu je úplná hlúposť rovnako aj pozretie si záznamu. Ja by som skorej dal možnosť každému tímu (túto možnosť by mal kapitán a jednala by si len o to či mala byť odpískaná penalta alebo o uznanie gólu po možnom ofsajde) aby raz za zápas mal možnosť si vyžiadať aby si rozhodca pozrel záznam (samozrejme v prerušenej hre) a určil či má byť penalta alebo nie. Z penaltou v zápase Port-Span. podľa mňa mala byť. Ale zápas Nem. - Švédsko tak tam sa jedná o jasné pochybenie rozhodcov pri systéme VAR, ktorý si majú hneď pozrieť záznam a povedať rozhodcovi či má alebo nemá byť penalta.

LaBrie

11
2018-06-23 22:03:08

Tento polsky rozhodca aj prvy zapas co piskal tak to bola velka bieda...

fantomas

16
2018-06-23 21:56:54

Treba brať do úvahy aj to, že mladičký Španěl Fabregas už nie je tak až tak mladičký...

123456

2
2018-06-24 00:03:54

Tak toto si zabil tabulkár

Zmazaný užívateľ

12
2018-06-23 22:09:27

Svine nemecke maju stastie ako vzdy.

frkmrk

2
2018-06-24 09:53:46

Erdzo, v poriadku,mozno je to hlupost penalta cez polcas,premyslal som o tom zas a znovu, ale uznaj, ze treba s tym nieco robit, su tam pdbornici a nie laici ako ja a preto by im malo zalezat na cistote najkrajsieho hromadneho sportu ako je futbal,zatial som sledoval vsetky stretnutia a vcerajsi zapas medzi Nem a Sved. bol podla mna poznaceny vykonom hl. arbitra, okram uz vyssie neodp. penalty ,2min. nadstaveni pol casu a teraz suddte, predlzenie zapasu o 5min, ved v zapase nebolo ziadne umyselne natahovanie casu, hraci nefilmovali,nevylihovali a nezvijali sa na ihrisku,nezasiahol ano videorozhodca a predsa take nastavenie, videl som aj zapas, nespominam si ktory, kde bolo aj simulovanie a nadstavene 2min a tak sa pytam preco??? pod. aj Svac.-Srbsko,tlak na vyhru Svajc.podla mna velmi zly vyber rozhodcov, ved su tam aj taki, kde je futbal na nizkej urovni a cuduj sa svete Angl. tam nema zastupenie, uz to vidim tak, ze kazdy kolektivny sport sa da ovplyvnit, ci je to futb.hokej, atd. a prislo mi na rozum aj vodacky sport,kde niektore discipliny v ktorych sme boli najl- zrusili, pod. nespr,vylucenie Sagana z TDF,obvynenie M Totha z brania dopingu atd, no prepacte, dost som odbocil, ale vsetko sa to tyka cistoty sportu a tak by som chcel, aby bola spravodlivost,ale som asi niekde inde.

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.