Clement Lenglet bol dnes oficiálne predstavený ako hráč FC Barcelona a zúčastnil sa aj svojej prvej tlačovej konferencie v drese Blaugranas.

Lenglet si splnil sen

"Som veľmi hrdý na to, že hrám za Barcelonu, pretože o tomto som sníval už od detstva. Vďaka realizačnému tímu som dostal šancu a posnažím sa hrať čo najlepšie, aby som sa tešil z hry so spoluhráčmi. Ešte som s nim nehovoril, pretože Francúzi majú v nedeľu dôležitý zápas, ale určite mi čoskoro vysvetlia ako klub funguje."

Cieľom sú tituly

"Ako všetci hráči, aj ja chcem hrať čo najviac, ale viem, že je tu veľká konkurencia. Budem bojovať, aby som nastúpil do každého zápasu. Som tu, aby som vyhrával trofeje. Som ambiciózny, ale zároveň všetkých rešpektujem. V Barcelone ma motivuje všetko - hrať s Messim, Liga Majstrov, La Liga, Kráľovský pohár... V prvom zápase proti FC Sevilla dúfam vo víťazstvo. Nastúpim proti mojim spoluhráčom a kamarátom, ale na trávnik prichádzam, aby som vyhral a pozdvihol prvú trofej."

Herný štýl Barcelony je úplne iný

"Dám zo seba všetko. Dokážem vyvážať loptu, som ľavák, snažím sa hrať tvrdo, ale bez faulov, hoci niekedy sa mi prihodia. Musím si navyknúť na herný štýl Barcelony, ktorý je úplne iný od ostatných. Určite ma to niečo bude stáť, neviem, koľko času potrebujem, ale adaptovať by som sa mal čo najskôr."

Veľká príležitosť

"Mám pocit, že je to šanca môjho života. Keď som hrával za Nancy a ponúkli mi hrať za Juventus, cítil som, že to nie je ten správny moment. Odišiel som do Seville, tvrdo som pracoval a teraz mám neuveriteľnú príležitosť v Barcelone, v najlepšom tíme na svete."

Umtiti

"Mám z neho radosť, hrá parádny šampionát. Do Barcelony som prišiel, aby som hral a učil sa. Od Samuela sa určite veľa naučím. Ak nedostanem šancu hrať, budem pracovať ešte tvrdšie. Viem, že odohrať všetkých 50-60 zápasov za sezóne je ťažké."

Rabiot

"Samozrejme, že by som ho chcel vo svojom tíme. Barca hľadá najlepších hráčov a Rabiot je jedným z nich. Poznám ho dobre, sme priatelia."

Tituly alebo hra v základe?

"Jedno aj druhé. Som v najlepšom klube na svete, ale hráči bez hry spokojní nie sú."

zdroj: as.com
foto: facebook

Danny

13
2018-07-13 17:16:33

Lenglet a umtiti ... buduca stoperska dvojica barcy aj francuzov ? :D ... dembele a mbappe utok barcy a francuzska ? :D ... rabiot,kante rovnako ? :D

Alirael

6
2018-07-13 17:47:51

Netrep

JJ5FCB

1
2018-07-13 18:44:17

http://www.thesportbible.com/...

JJ5FCB

2
2018-07-13 18:44:47

Ten Kante ozaj?

adriano

5
2018-07-13 19:41:47

No kante by bol super ale stale su to len nepodlozene veci tak ako ked rela ide po neymarovi a po hazardovi co je tiez jedno scifi.Ale ked si clovek cita tie komenty aj na stranke realu ako poniektory snivaju ako idu kupit oboch hracov tak sa len zasmeje a hlavne pri tych cenach na trhu.

gabo

3
2018-07-13 20:56:24

Za chvilku tu máme Francouzské repre

Dr-QQ

1
2018-07-14 19:03:24

A možno množstvo hráčov svetového majstra. :-)

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.