Denis Suárez to v posledných týždňoch v Barce nemá jednoduché, keďže dostáva len minimum príležitostí a zväčša sa nedostáva ani len do zápasových nominácií. Hráč počas leta odmietol niekoľko zaujímavých ponúk, keďže tréner Ernesto Valverde potvrdil, že mu dôveruje, no realitou je fakt, že pred ním uprednosťnuje i futbalistov ako Malcom či Carles Aleñá. 

Na rozdiel od letného prestupového obdobia, keď sa zdalo, že Denisovi Suárezovi dôveroval tréner Ernesto Valverde i direktíva klubu, dnes je FC Barcelona podľa informácií katalánskych periodík otvorená jeho predaju už počas tohto, zimného prestupového obdobia

So zaujímavou informáciou teraz prichádza britský denník The Sun, ktorý sa opiera o informácie z blízkosti Denisovho tábora. Anglické periodikum uvádza, že záložníkovi z Pontevedry ponúka útočisko v podobe transferu už počas tohto januára londýnsky ArsenalThe Gunners sú v Premier League aktuálne piati, pričom na prvú priečku strácajú osem bodov a potrebovali by smerom do ofenzívy vzpruhu. 

Suárez anglický futbal dobre pozná vďaka tomu, že na Ostrovoch pôsobil počas svojho pobytu v mládežníckej akadémii Manchestri City a nesmierne sa mu ta vtedy darilo. Boli to práve Citizens, odkiaľ následne Galícijčan prestupoval ako mimoriadne sľubný hráč do Katalánska, pričom ešte ako nedospelý tínedžer dostal na Etihad Stadium šancu dokonca i v dvoch dueloch prvého tímu.

Vzhľadom na to, že je útočným typom futbalistu vyznačujúci sa svojou kreativitou, vyhovovať by mu mohol aj štýl trénera Unaia Emeryho, ktorý si mal stredopoliara vyhliadnuť a má ho považovať za "vskutku zaujímavú alternatívu". Po svojom prípadnom prestupe do Arsenalu by mohol Denis opäť naštartovať svoju kariéru. 

Okrem Kanonierov sa v posledných dňoch na prestupovom trhu špekuluje aj o záujme iných klubov, medzi ktorými vynikajú Chelsea, Valencia či Hamšíkov Neapol. V konečnom dôsledku však zrejme Suárezova destinácia až taká dôležitá nie je, podstatné je, aby mladík čo najviac hral a opäť získal stratenú sebadôveru. 

Zdroj: md
Foto: md

LaBrie

15
2018-11-20 12:04:23

Som zvedavy kam sa poberie, ale Arsenal by nebol zla volba. Zrejme lepsia ako Chelsea. Emery by ho vedel zapracovat a vyuzit. Skoda pre Denisa, ze neodisiel uz v lete. Doplatil na to, ze sluby sa slubuju....

Jhonys

1
2018-11-21 10:42:44

Arsenal by byl pro něj fajn, nebo i ta Neapol. Přeju mu to, nezaslouží si jen sedět na tribuně.

LaBrie

1
2018-11-21 13:00:02

Neapol by bol dobry, keby tam bol este Sarri. Neviem, ci by si pri Ancelottim zahral....

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.